Dedektorburada Banner Mobile

Alan tarama çubuğu kullananlara ufak bir tüyo

Dedektorburada Banner Mobile

DowserMan

Member
bu arada benim araba senin arabayı geçer benim babam senin babanı döver muhabbetini bırakın varsa bildikleriniz insanlarla paylaşın burası hava caka atma yeri değil (sitenin ismine göre) ustaysan varsa somut bilgin ispatlanmış kanıtın çıkar insanlarla paylaşır onlara faydalı olursun yoksa gerisi osuruktan teyyare selam söyle o yare

DowserMan

Member
arkadaşlar çubukla altın bulamazsınız gerçek bir çubuk ustasıysanız bulursunuz çubukla altın noktalayamazsınız 10 cm toprağın altındaki 1 gr lık altının sizi saptırma mesafesi yarım metredir ve nesnenin ebatı derinliği arttıkça saptırma mesafeside artar (gerçek bir çubuk ustası için bu geçerli değil) inanın arkadaşlar tek bir altın paranın yarım metre yaklaşan kişi 100000 kişide 1 kişidir zaten böyle bir şey olmasaydı yerin altı sır olmaktan çıkardı ortada ne çubuk satan kalırdı nede kıçı kırık bilgileri ve hayalleriyle umut satanlar

Amisos

Editör
aynen bu günlerde boşa kürek çekiyorum çok arazi geziyorum ve her taraf altın olmadığı için kürek sallamıyorum çünkü haybeye iş yapmıyorum daha doğrusu kürek ve kazma sporu yapıp kas yapmıyorum bu yüzden bayağı bi göbek yaptım :) ahhh ahhh keşke dağ taş altın olsaydı da şu kilolardan kurtulsaydım :) ama eski ata sözü var çok hoşuma gider dötüyle inatlaşan altına mıçarmış :) böyle genç çooooookkkk arkadaş geldi gitti yanımda :)sana bir ağbi tavsiyesi hayatta da bunu uygula yaptığın bir işte asla kendini övme bırak yaptıkların ve bıraktıklarınla insanlar seni övsün :) bak bu çubuk olayı adamı vezirde eder rezilde sana söyleyeyim bu gün gidersin oda çizer altın verir burda dersin ama bi kazarsın süpriiizzzzzz bom boş çoookkkkk karşılaştım çokkkkk :) ama sana diyecek tek sözüm umut fakirin ekmeğidir başarılar kardeşim :)
Eyvallah abim anma unutma övgü alemlerin RAB bı ALLAH azze ve celle mahsustur , eğitim aldığım şahıs dönem soygunu yemiş yememiş onu anlayabilecek kadar bilgili dediğin gibi altın öyle bir enerji yayıyor ki açılıp kapanan mezarda hala o enerjinin % 60 durur soyulmuş anma bütün cihazlar ve işi bilmeyen çubukçular para var ZAN ediyorlar daha ne detaylar ne detaylar ne incelikleri var bunların hepsini zamanla yayınlayacağım 35 senesi çubuğa vermiş bir çok şehirde tanınan namlı bir kişi turkiyenin % 92 ni gezmiş nadir ve ender kişilerden onun bilgilerinden istifade edebilmek için öğrencisi oldum fırsat buldukça öğrenmeye çalışıyorum hastalıkları gittikçe çoğaldı ağrıları arttı sıkıntılı bir sürece doğru gidiyor gibi keyifli bir gününde bulursam ses kaydı yapmayı düşünüyorum sadece zaman a ihtiyacım var saygılar sunarım abim

DowserMan

Member
Eyvallah abim anma unutma övgü alemlerin RAB bı ALLAH azze ve celle mahsustur , eğitim aldığım şahıs dönem soygunu yemiş yememiş onu anlayabilecek kadar bilgili dediğin gibi altın öyle bir enerji yayıyor ki açılıp kapanan mezarda hala o enerjinin % 60 durur soyulmuş anma bütün cihazlar ve işi bilmeyen çubukçular para var ZAN ediyorlar daha ne detaylar ne detaylar ne incelikleri var bunların hepsini zamanla yayınlayacağım 35 senesi çubuğa vermiş bir çok şehirde tanınan namlı bir kişi turkiyenin % 92 ni gezmiş nadir ve ender kişilerden onun bilgilerinden istifade edebilmek için öğrencisi oldum fırsat buldukça öğrenmeye çalışıyorum hastalıkları gittikçe çoğaldı ağrıları arttı sıkıntılı bir sürece doğru gidiyor gibi keyifli bir gününde bulursam ses kaydı yapmayı düşünüyorum sadece zaman a ihtiyacım var saygılar sunarım abim
saygılar benden abisi şunu unutma bu çubuk olayında biri çok tanınıyorsa ondan uzak dur sana bir ağbi tavsiyesi bilgi tabikide önemli kimden alınırsa alınsın ama süslü laflar ve toprak üzerinde denemeler bir rüyaya benzer o an müthiş şeyler olur taaki uyanıncaya kadar kişi arazide bol bol vakit geçirerek ve toprak altı testleri yaparak tabi yanında başka biri olacak (çünkü kendi koyduğunu 50 mt derine göm gene bulursun ) kaç metreden frekansı yakaladın hangi yönden 4 bir yerden aynı frekansı aynı uzaklıktan yakalayabiliyormusun bu yakaladığın frekans hangi metale yada madene ait bu frekansın noktasına oturabiliyormusun bulmak istemediğin metaller ve mineralleri çubuğunu kurarken eleyebiliyormusun sapmaları önleyebiliyormusun yüzeye yakın bir altın tespit edip dedektörlede teyit edip kazdığında hiç bir şey çıkmamasının çözümünü bulabildinmi zihninle kalbine hükmedebiliyormusun hava ve doğa şartlarının madenler üzerindeki etkisini biliyormusun bunlara bir çözüm üretebildinmi işte esas mesele bunlar kişi önce kendinde bunları test edip mikrofonu alıp sahneye çıkması lazım demi yaa :) kal selametle

Amisos

Editör
saygılar benden abisi şunu unutma bu çubuk olayında biri çok tanınıyorsa ondan uzak dur sana bir ağbi tavsiyesi bilgi tabikide önemli kimden alınırsa alınsın ama süslü laflar ve toprak üzerinde denemeler bir rüyaya benzer o an müthiş şeyler olur taaki uyanıncaya kadar kişi arazide bol bol vakit geçirerek ve toprak altı testleri yaparak tabi yanında başka biri olacak (çünkü kendi koyduğunu 50 mt derine göm gene bulursun ) kaç metreden frekansı yakaladın hangi yönden 4 bir yerden aynı frekansı aynı uzaklıktan yakalayabiliyormusun bu yakaladığın frekans hangi metale yada madene ait bu frekansın noktasına oturabiliyormusun bulmak istemediğin metaller ve mineralleri çubuğunu kurarken eleyebiliyormusun sapmaları önleyebiliyormusun yüzeye yakın bir altın tespit edip dedektörlede teyit edip kazdığında hiç bir şey çıkmamasının çözümünü bulabildinmi zihninle kalbine hükmedebiliyormusun hava ve doğa şartlarının madenler üzerindeki etkisini biliyormusun bunlara bir çözüm üretebildinmi işte esas mesele bunlar kişi önce kendinde bunları test edip mikrofonu alıp sahneye çıkması lazım demi yaa :) kal selametle
Ah abim ah uzak dur dediğin insan bu işlerden bıkmış usanmış gayet mutavezi efendi hiç böbürlen me kibir ben bilirim havası yok tanımadığınız için böyle konuşmanız normal yamacında kıramadığı 3 ,5 kişi haricinde şehir dışında da 3 , 5 kişi haricinde kimsenin yerine bakmıyor yine bakmayacak ta gönülleri kırılmasın diye kendini ve vücudunu iyi hissettiği zaman bakmaya çalışıyor 3 saat çubuk kullansa 3 gün yatıyor iğneler serumlar bir çok ilaç alıyor anlayacan abim dürüst ve iyi niyetli işaretlere vakıf bir çok bilgiye vakıf düşünceli kimseye boş kazı yaptırmaz arazide mahsül var ise girmez tespit için gitti adamın arazisi de çıkmadı komşu tarlada çıktı daha o tarlanın sahibi gelmez ise yer vermez kimsenin hakkını kimseye yedirmez hayatta boş sinyalin peşine gitmez yerin 100 mt altında olsun yeterki sinyal yüzeye çıksın onun için asla fark etmez konya ovasında sinyal alsın ne kadar uzaktan geldiğini bilir söylediği metreye gidene kadar daha çubuk kaldırmaz aradığı sinyal harici hiç bir sinyale takilmaz bir yerde 100 kg var 50 mt yaninda da diyelim 50 kg var çubuk asla 50 görmez 100 görür önce bunu analiz edip sonra sileceksin ki 50 görsün der başka türlü asla üzerinden geçmedikçe bulman mümkün deyil der nice çubuk ve çubuk cu gördüm çubuk ile işim bitmiş tir demiştim birilerinin vesilesi ile yerimize bakmaya gelmişti öyle tanış oldum çubukları görünce kovasim geldi gelenleri anma baktım ki bu adam başka tanıdım gün de hasta idi şimdi daha çok hasta çubuk bunu bitirmiş ev ortamımda eğitim le olmaz seni arazide görmem lazım arazide yanında olmam lazım diyor anma hatalarını eksiklerini yanlışlarını düzeltebileyim der derde pek de kısmet olmuyor nasip artık çubuğun yapılışını işleme şeklini boyutlarını her şeyi anlatıyor çubuğun yapımında kullanılan malzemeyi de veriyor anlayacan ne öğrenebilirsem öğrenmeye çalışıyorum olayımız bu abim

Amisos

Editör
arkadaşlar çubukla altın bulamazsınız gerçek bir çubuk ustasıysanız bulursunuz çubukla altın noktalayamazsınız 10 cm toprağın altındaki 1 gr lık altının sizi saptırma mesafesi yarım metredir ve nesnenin ebatı derinliği arttıkça saptırma mesafeside artar (gerçek bir çubuk ustası için bu geçerli değil) inanın arkadaşlar tek bir altın paranın yarım metre yaklaşan kişi 100000 kişide 1 kişidir zaten böyle bir şey olmasaydı yerin altı sır olmaktan çıkardı ortada ne çubuk satan kalırdı nede kıçı kırık bilgileri ve hayalleriyle umut satanlar
Çubuk madem altın bulamaz ise niye arazi arazi geziyorsun güzel insan 😁 hepsini biliyor kuzey sapması güney sapması gibi hesaplamalarını biliyor yerin altının sırrını aşikar ediyor 1000 dönüm arazide öyle 100 sinyal bulmuyor varsa lazım olan metalin sinyalini bulur gümüş altın bronz ne var ise söyler kg mına kadar söyler hemde örnek 100 kg gümüş var derde çıkar 90 kg yada 110 kg o kadar net konuşuyorum ücretini ödersen senin de yerine baksın dilersen abim sen gözün ile görmeyince mutmayin olmayacaksın belli ki ?

DowserMan

Member
Çubuk madem altın bulamaz ise niye arazi arazi geziyorsun güzel insan 😁 hepsini biliyor kuzey sapması güney sapması gibi hesaplamalarını biliyor yerin altının sırrını aşikar ediyor 1000 dönüm arazide öyle 100 sinyal bulmuyor varsa lazım olan metalin sinyalini bulur gümüş altın bronz ne var ise söyler kg mına kadar söyler hemde örnek 100 kg gümüş var derde çıkar 90 kg yada 110 kg o kadar net konuşuyorum ücretini ödersen senin de yerine baksın dilersen abim sen gözün ile görmeyince mutmayin olmayacaksın belli ki ?
Ne mezunususun bilmiyorum ama yazdığımı anlayamaman kafamda soru işareti bıraktı tamam kral agasın pasasın cubukçuların sahısın şu tecrübe ve bilgilerini paylaşta verdiğin bilgiler doğrultusunda arazide bunları uygulayalım videolu bir şekilde burdada paylasalım ve senin bu konuda ne kadar bilgili olduğunu cümle alem görsün hem biz bu konuda bilgisiz ve cahil kullar senin Engin tecrübenden yararlanmış olalım hemde iddalı olduğun bu konularda yalancı durumuna düşme inandırıcılığın olsun???

DowserMan

Member
Bu arada kg söyler diyorsun kantar fişide basıyormu :))

DowserMan

Member
Ben çubuk tüccarı değilim bilgi parayla alınıp satılmaz ama şöyle yapabiliriz benim bir arazim var buraya 4 yere bir şeyler gömeceğim 1.yere 50 gr altın 2 yere aliminyum 3.yere kurşun 4.yere prit madeni cubukcuna söyle sende olabilirsin nokta atış buradaki altını bulursa onun yada senin olur bulamazsa aynı ağırlıkta altını sizden alırım ne dersin video kaydıylada bunu kayıt altına alacağız ne dersin???

Amisos

Editör
Ne mezunususun bilmiyorum ama yazdığımı anlayamaman kafamda soru işareti bıraktı tamam kral agasın pasasın cubukçuların sahısın şu tecrübe ve bilgilerini paylaşta verdiğin bilgiler doğrultusunda arazide bunları uygulayalım videolu bir şekilde burdada paylasalım ve senin bu konuda ne kadar bilgili olduğunu cümle alem görsün hem biz bu konuda bilgisiz ve cahil kullar senin Engin tecrübenden yararlanmış olalım hemde iddalı olduğun bu konularda yalancı durumuna düşme inandırıcılığın olsun???
Elektirk elektronik temel elektronik lise terk im söylediklerini tabiki de algılıyorum sadece konuyu uzatmadan izah etmeye çalışıyorum her söylediğine cevap üretmiyorum kompozisyon misali giriş gelişme sonuç olarak yazıyorum... Ben ne çubuğun ağasıyım nede paşa sı nede ustası
Doğrular zoruna gidiyor ise onu bilemem abim eskiler den beni bilen bilir ben nerde icrat yaptıysam işin içinde kepçe de olsa resimli paylaşım yapmışımdır ustalardan yardım istemişimdir benim vereceğim bilgi hiç birinizin işine yaramaz bizdeki çubuk sende olmadığı müddetçe metalin cinsi metresi derinlik alması gibi hiç bir detay işinize yaramaz bu tür detaylar bizdeki çubuğun çalışmasına has özellikler dir senin işine yaramaz abi az sabırlı olun lütfen tek tek kalem kalem video lar hazırlayıp bilginize sunacağım abim niye acele ediyorsun ki .
Kantar fişini kesip makbuz olarak eline verince yüz ifadeni şimdiden görür gibiyim sana şaka geliyor sen şimdilik geç dalganı yaşadığın sehir neresi teklifini ustaya sunacam kusura bakma abim kimsenin ağzından senin davetine hodri meydanına söz veremem gömeceğin 50 gr altın kaç ayar olacak 24 ayar mı dilersen şöyle dahi yaparız forum yöneticileri de iştirak etsinler merak eden herkez iştirak etsin toplanma yerimiz senin bahçen olsun orda bi semaver yapar tanış olur hasbihal ederiz senin altını gömdüğünü forum yetkilileri görsün hilesiz yalansız bir saha kurarsın her kezde şahit olsun 50 gr alırız bak abi sonra üzülüp gücenme teklifini ustaya ileteceğim cevabını da bildireceğim şehir köy kasaba neresi sen onu söyle de abim böyle böyle bir yerden böyle bir davet var diyeyim davetin için teşekkür ederim eyvallah onur duydum

DowserMan

Member
Elektirk elektronik temel elektronik lise terk im söylediklerini tabiki de algılıyorum sadece konuyu uzatmadan izah etmeye çalışıyorum her söylediğine cevap üretmiyorum kompozisyon misali giriş gelişme sonuç olarak yazıyorum... Ben ne çubuğun ağasıyım nede paşa sı nede ustası
Doğrular zoruna gidiyor ise onu bilemem abim eskiler den beni bilen bilir ben nerde icrat yaptıysam işin içinde kepçe de olsa resimli paylaşım yapmışımdır ustalardan yardım istemişimdir benim vereceğim bilgi hiç birinizin işine yaramaz bizdeki çubuk sende olmadığı müddetçe metalin cinsi metresi derinlik alması gibi hiç bir detay işinize yaramaz bu tür detaylar bizdeki çubuğun çalışmasına has özellikler dir senin işine yaramaz abi az sabırlı olun lütfen tek tek kalem kalem video lar hazırlayıp bilginize sunacağım abim niye acele ediyorsun ki .
Kantar fişini kesip makbuz olarak eline verince yüz ifadeni şimdiden görür gibiyim sana şaka geliyor sen şimdilik geç dalganı yaşadığın sehir neresi teklifini ustaya sunacam kusura bakma abim kimsenin ağzından senin davetine hodri meydanına söz veremem gömeceğin 50 gr altın kaç ayar olacak 24 ayar mı dilersen şöyle dahi yaparız forum yöneticileri de iştirak etsinler merak eden herkez iştirak etsin toplanma yerimiz senin bahçen olsun orda bi semaver yapar tanış olur hasbihal ederiz senin altını gömdüğünü forum yetkilileri görsün hilesiz yalansız bir saha kurarsın her kezde şahit olsun 50 gr alırız bak abi sonra üzülüp gücenme teklifini ustaya ileteceğim cevabını da bildireceğim şehir köy kasaba neresi sen onu söyle de abim böyle böyle bir yerden böyle bir davet var diyeyim davetin için teşekkür ederim eyvallah onur duydum
Yer İstanbul biz hazırız sadece ustam ve seni bekliyor olacağız ama gelirken 50 Gr altınla gelin çek senet kabul etmem bilesin :) gerçi nasıl olsa gelmiyecekya hadi biz bekliyor olalım :)

DowserMan

Member
Bu arada söylemlerin ve yazdıklarıma karşı verdiğin cevapların akıl ve mantıkla bağdaşır yanı yok elime vereceksin öylemi senin gibi nice sarlatanlar gelip geçti hepsi sahipleriyle beraber sırra Kadem bastıkıymetli arkadaşlar bu ve bunun gibi sarlatanlar her zaman çıkar önce çok muazzam şeyler söylerler ve ağzınıza yalandan bir parmak bal sürerler sonra ustalarını devreye sokarlar ve onu öyle bir överlerki zannedersiniz ki atomu parçalayacak biri sonra bu övmeleri sonuna maddiyat eklemeye başlarlar güyya ustaları çok elit bir ilim insanı gibi lanse ettirir ama rica minnet hatrıma ücret karşılığında ikna ederim der ve sazanı oltaya çeker sazanda kaça buraya gelir der ve bir fiyat verir sazan kabul eder ve ilim adamı gelir ve araziyi gezer ve 10 MT altta oda var der dolu yada tılsımlı para var der yani orda hikayeden var der ama derin metrajlar verir yada zor alınır gibilerinden yalanlarla zamanı uzatmak ister ve ordan ayrılır 10 MT kazmak sanırım her babayigitin harcı değil eee Çinli parada alınmaz ilim adamı görevini yapmıştır ve cukkayı alıp tüymüştür aman kardeşlerim bu ve bunlar gibi tokatçılara karşı hep mantıkla ve akılla hareket edin