Senin o gördüğün sahtekârlardan olmayacağım asla ve asla yalan hile ve sahtekarlığa tenezzül dahi ermeyeceğim her şey şeffaf her şey açık kart senin beynin idrak etmiyor ise gözlerin ile görüp ar edeceğin güne kadar bekle sen aynaya çok bakmışsın her halde , sahtekar lar ile aynı işi yapmayacağım dan emin ol evet satacağım kazma ile kepçe ile ugrastigim yeter böyle bir çubuk var ise böyle de bir pazar var ise neden bu pazarda bir dükkan ben açmayayım bendeki çubuğu alacak adam fakir olmayacak parası olan alacak yanıma gelecek misafirim olacak gezecek görecek bakacak kullanacak aklı ve gönlü mutmayin olan parasını verecek yemeğini yiyecek kahvesini içecek gidecek senin gibiler de çekemeyecek hazmedemeyecek , azcık sabırlı olup video ları hazırlayıp yayınına verene kadar sabredemedin ya bende sana o lafını yedirecem sahtekar mış izledigin zaman karar verirsin sahtekar olup olmadığıma onca sahtekar videosu izleyip yorum yapmasını biliyorsun beni de takip edip beyeni kassan yorum yapsan ne olacak ki yorumunu görür gibiyim senin gibi dürüst insan kalmış mı

yazık ki hemen on yargı ile karar veriyorsunuz sabretmeyi bilmiyorsun ellerim ile yaptığım bu ÇUBUK tan kimsede olduğunu sanmıyorum samanlık ta iğne görmesem niye böyle bir söylemde İDDAA da bulunayım ben iddaa mı ispatlamak için uğraş verir mücadele ederim sahtekar ca bi düzenek kurup kurgu hazırlamıyorum gerçek ler ile ispat ile delil ile sunum olacak çubuk iş yapıyor ki satışını düşünüyorum iş yapmayan çubuğu verip te arkamdan kendime sovdurmem sen rahat kasma kendini bu kadar hak kı adaleti dürüstlüğü senden de öğrenecek değiliz elhamdülillah , sen daha doğmamış çocuğa don biçiyorsun önce sabret bekle izledigin bir video olur ise orda bir eksik bir hata görürsen yazar söylersin üstadım hemen hakaret etme söyleminde bulunma lütfen biraz sabır biraz müsade edin bekleyin lütfen sağlıcakla kalasın . Ateşdibi