kurum satmaz ama bilgi verirler resmi satış firması okm dir onlardan alırsın. hazır kit dediğim elektronik devre şeması ve takımını yaparlar bilgi kaynağı orası yani hangisi çalışır hangisi ne iş yapar bilgi verirler.@Turko ustam Dil sorunu yok ta bu kurum satıyormu mak. Ve bu kart kit dediğini anlamadım
çok basit düşün biri üretiyor biride satıyor bu kadar mevzu Almanya ya gidince@Turko ustam yani bu adamlar alan taramayı kendi toplayıp veriyor öylemi
yer altı görüntüleme olarak düşüncemi yazdım@tatar26 ustam lorenzin alan taraması varmı
Hep denir 3 milyon defineci var yurdumuzda gercek rakam daha fazladir...birde bu rakkami yuzlerce sene ile hesapla...kim ne bulmuş...uzun uzun o kadar cok yazdikki...bizim insanimiz son yillarda bir arge diye bir kavram ogrendi koylusu kentlisi mucit havasinda cubuk gelistirdi...yok..iki kisilik karsilikli...olmadi kan grubu...olmadi pirinc..olmadi siyanurlu..yok agzina altin koy altin ara...gumus koy gumus ara...daha ne sacmaliklar...hepsi tuz buz oldu...kimler geldi ne cubuk ustalari geldi ne iddaali konustular...sinra iki ay sonra cubuklari gelistirdim arge mucit havasinda hava atip gittiler...nerdeler yoklar...cubuk sattilar...kaan5557 ustam cubuklar ile biseyler bulmak mumkunmudur acaba.