Ustam altındaki elektronları harekete geçirmenin yolu yine altından geçiyor ,o da şöyle olur cihazınıza yükleyeceğiniz altının bire bir orjinal frekansıyla mümkün fakat orjinel frekansalr iki denk güç olacağından sizin kulandığınız cihaz ve doğada bulunan altın diyelim 10 metre ilerinizde
bu iki denk gücün çarpışacağı tam nokta sizin ile altının tam orta noktasıdır 10 metre dedik ya çubuk tam 5 metreye kitlenir çünkü dalğalar birbirini itemez
ve ortada çarpışır,burda yapmanız gereken sizin makinanızın atığı orjinal frekansa çok düşük dahi olsa bir harici güç vererek diğerini itmesini sağlamanızdır
sizin cihazın dalğa baskın geldiğinde doğadakini itmeye başlayacak ta ki toprak altında bulunan altının atomuna kadar ve elektron çarpışması ta bu noktada meydana gelecek.çubukda bu çarpışmaya yönlenecek. saygılar
@
kadirkadir ustam selamunaleykum, ben malül gazi bir askerim, ustam bu iki aydır, sizin @
BulursamKader25 ustamin ve diger yuregi gonlu guzel ustalarimin netteki yazılarını okuyorum, gerçekten az çok elektronik elektrik bilgim olduğundan ne demek istediğinizi az çok anlamaya çalışıyorum, benimki boş oturup kilo almaktansa, dağ taş bildik yerleri dolaşarak hem spor yani hem maddi hem manevi yönden, ustam biliyorsunuz dünyanın yeraltı yerüstü en zengin ulkesiyiz, gel görki fakiri en çok ulkesiyizde, ustam bazen düşünüyorum Yarabbi bana sihirli bir güç verki bütün fakirleri mazlumlari yetimleri doyurayim kolluyayim diye, ustam benim bilgim gücüm kendime ancak yetiyor, ustam sizden ve diğer ustalarımdan ricam, bir fakirin mazlumun yetimin evinde kazanın kaynayip karninin doymasi için,
kabakburgiba BulursamKader25 Aliömer HİTİTLİ bozoklu ustalarımın mineral eleme çubuk biçimleri tutuşu, Şakülle ilgili verdiği bilgiler gibi, bizlere bu 3 dalga sistemini en kolay yoldan anlayabilmemiz icin, lütfen çubuğa eklenecek yöntem usuller malzemeler şudur deyin şu malzeme bu kadar cm bu kadar gram deyin, öyleki o bilgilerinizle, kulun dualariyla bilgi becerinizle yaratanin yanındaki dereceniz artsın, inşallah beni yanlış anlamazsınız, bu zamana kadar insanımıza verdiginiz aktardığınız bilgi yetenek ve tecrubeleriniz için sevgi saygı ve hürmetlerimi sunarım, Allah CC. Hepinizden razı olsun,