deli firat
DOĞACI
Tüh tahmin etmeliydim bu zeka olsa olsa Kayseri’de olur ıh ıh Kayseri ?Yok kayseride.ne mamak lan
Tüh tahmin etmeliydim bu zeka olsa olsa Kayseri’de olur ıh ıh Kayseri ?Yok kayseride.ne mamak lan
Off bendeakdeniz güneyiTüh tahmin etmeliydim bu zeka olsa olsa Kayseri’de olur ıh ıh Kayseri ?
La gundi doğuyu anladık Akdeniz Antalya’da demeBende lan
Ulan sen nasıl definecisin mersin adana burdur antep neredeLa gundi doğuyu anladık Akdeniz Antalya’da deme
Ulan yok bizde gundi lan var üstelik ben defineci değilim doğacıyım ? ne kızıyon güneyi görmedimUlan sen nasıl definecisin mersin adana burdur antep nerede
Oney lan napiyon dogadA resimmiUlan yok bizde gundi lan var üstelik ben defineci değilim doğacıyım ?
Deli hadi iyi geceler ben kaçar kibOney lan napiyon dogadA resimmi
He la resim piknik mangal karademlik çayı kamp boş vaktim olusa define arıyom ?Oney lan napiyon dogadA resimmi
Sanada gardaşlık Allah rahatlık versin akşam tez gel muhabbet edek tamamı biraz ticaret bilgisi ver Kayseri aklı ileDeli hadi iyi geceler ben kaçar kib
Şu mikrobu atlatak seni götürecem lan deli gözünle görecen akıllanacan gör bak???He la resim piknik mangal karademlik çayı kamp boş vaktim olusa define arıyom ?
Ben adanalıyim deliŞu mikrobu atlatak seni götürecem lan deli gözünle görecen akıllanacan gör bak???