Bu söylendiydi diğer söylenenler de olur inşTürkiye mültecilerin Avrupaya geçişini durdurmama kararı aldı.Bundan sonra avrupa ve rusya düşünsün.
Ciğerimiz yanıyor bu saatten sonra hangi haber bize bu acıyı unutturur acaba.Bu söylendiydi diğer söylenenler de olur inş
Cok daha fazla yaptirim.lazim..biz millet olarak katlaniriz sonuclarina..ben orda yaptim vatani gorevimi seferberlik ciksin 1 sn düşünürsem namerdim..artık bu iş sona geliyor ustam..herkez elini değil bedenini koymalı taşın altına...Türkiye mültecilerin Avrupaya geçişini durdurmama kararı aldı.Bundan sonra avrupa ve rusya düşünsün.
Ustam dıştakiler tamamda memleket içinde ne olduğu belli olmayan suriyeliler var sayısı bilinmiyor.ihtimal yuksek cunku bizden guclulere gider yapmamaliydik.daha dur.larnaka limanina 4 ulkeden savas gemileri geldi etrafimizi cevirdiler.yakinda bize cokecekler korkarimki.realite bu..
Ah bir gelse o seferberlik keşke gelse. Sadece rus ordusu kadar özel güvenlik görevlileri var Türkiye'de.Cok daha fazla yaptirim.lazim..biz millet olarak katlaniriz sonuclarina..ben orda yaptim vatani gorevimi seferberlik ciksin 1 sn düşünürsem namerdim..artık bu iş sona geliyor ustam..herkez elini değil bedenini koymalı taşın altına...
Bir gecede yerle bir edebiliriz ama işin içinde rus amerika ingiltere ve israil şerefsizleri var. o da yetmezmiş gibi müslümanız diye geçinen ve karşı safta yer alan mahlukatlar var.Suriye’yi yerle bir etmezsek sabaha bütün dünya Türkiye’ye nasıl bakacak şehitlerimizin kanı yerde kalmasın
en ufak yanlislarinda ustlerine benzin dokup yakmazsam namerdim.nesillerini kuruturum bizim sahiplenmemize nankorluk yaparlarsa bedeli belliUstam dıştakiler tamamda memleket içinde ne olduğu belli olmayan suriyeliler var sayısı bilinmiyor.
Bunlar bize içten saldıracak dışarıyla uğraşmak zor ama içerisi dahada zor.
Bize düşman devletler birbirlerine davetiye çıkartıyor arkadaşlar.Suriye’yi yerle bir etmezsek sabaha bütün dünya Türkiye’ye nasıl bakacak şehitlerimizin kanı yerde kalmasın
Allahım hakkımızda hayırlısını versin.en ufak yanlislarinda ustlerine benzin dokup yakmazsam namerdim.nesillerini kuruturum bizim sahiplenmemize nankorluk yaparlarsa bedeli belli