deli firat
DOĞACI
Kardeş o lop lop sesi es geçme derimAynen usta inegin alnında 5 parmak kanli iz vardı ve bu ahırın üzerine geldiğimde lop lop bir ses var sanki altında boşluk varmış gibi. Burayı mi kazmaliyim yoksa ilk bahsettiğim yerimi acaba
Kardeş o lop lop sesi es geçme derimAynen usta inegin alnında 5 parmak kanli iz vardı ve bu ahırın üzerine geldiğimde lop lop bir ses var sanki altında boşluk varmış gibi. Burayı mi kazmaliyim yoksa ilk bahsettiğim yerimi acaba
Ustam vallahi o işleri Hocam hallettigi için hiç arama bulamama sorunu yaşamadım Yarın bir sorayım dediğin gibi eski mi kullandığı , Sen böyle sorunca bende merak ettim eskisi yenisi de mi varmış vay arkadaş onundami genetigini bozmuslar.Turko ustam Üzerlik tohumu ve kargı kamışının orjinal olanı banada lazım nereden bulabilirim acaba ?
Ben baktım şimdi nette hersekilde bulunuyor siparişle kapıya teslim,bu çay işi acaba benim ugrastgim gibimi top akasya ağacının koklerinden lazımdı oda evin önünde parkta dikili gece define arar gibi uğraştım sırf kökünden az bir parça alabilmek için
Olur dediklerimi yap sen onlar inekleri sever pisliğin kokusuna bayılır lar . Rahat vermezler hayvana sanada salça olurlar tadın kaçar .Eyvallah usta da bu bahsettiğim kaya ve ahır arasında 12 metre var yani ve aradan zaman geçti gecenin yarisi hayvanlar dışarda kapi halen daha kilitli burayla ilgili işlemde sıkıntı olurmu
Eyvallah usta emanet var midir burda acaba ben şüpheleniyorum var diye ama kesin bir sonuç almak için burdayım aslında peki usta ahirdan 12 uzaklikta kirmizi kayadan bahsetmişti konularda acaba bu kaya aldatmacami yoksa emanet iki alanda varmi.Olur dediklerimi yap sen onlar inekleri sever pisliğin kokusuna bayılır lar . Rahat vermezler hayvana sanada salça olurlar tadın kaçar .
Ustam çubuk yok mu sen de ? Bakmadın mı emanet var mı yokmuEyvallah usta emanet var midir burda acaba ben şüpheleniyorum var diye ama kesin bir sonuç almak için burdayım aslında peki usta ahirdan 12 uzaklikta kirmizi kayadan bahsetmişti konularda acaba bu kaya aldatmacami yoksa emanet iki alanda varmi.
ustam, boşluk sesi geldiğini söylediğin yere git.Yok usta olsaydı bakacaktim bilgilerin için eyvalhh