Anlayan var mı tam olarak bu işaret neyi gösteriyor

Mugo33

Yeni Üye
Elimde böyle bi işaret var daha çözen çıkmadı anlayan bilen bi arkadaş beni aydınlata bilir mi acaba herkez başka bişey diyor biri 1 km ötede diyor biri girişi çok uzak diyor var mı anlayan bi abimiz bizi bi aydınlatsın

Ekli dosyalar

spyfrs

Moderatör
Moderatör
Elimde böyle bi işaret var daha çözen çıkmadı anlayan bilen bi arkadaş beni aydınlata bilir mi acaba herkez başka bişey diyor biri 1 km ötede diyor biri girişi çok uzak diyor var mı anlayan bi abimiz bizi bi aydınlatsın
sınır taşı olduğunu düşünüyorum

mayhem

Co Admin
Co Admin
Merhaba değerli metal yani O P G altın demek ters s bu gibi işaretler OMEGA gibi diyebiliriz senin gorselinde murç izleri ve kaya farklılığı mevcut bu gorselde yanlış yerlere bakılmış yazıların sağ tarafındaki murç izleri vede farklılık gösteren koyu renkli yamaları konturol ediniz boşluk olmaya bilir fakat ispirto döküp yakarsınız yama dolgu kendini belli eder Horasanlı bölge. Benim fikrim bu yönde. Daha detaylı görsel elde ederseniz dediğim noktalarda arkadaşlarda bilgilerini paylaşır konu hakkında.

Mugo33

Yeni Üye
Merhaba değerli metal yani O P G altın demek ters s bu gibi işaretler OMEGA gibi diyebiliriz senin gorselinde murç izleri ve kaya farklılığı mevcut bu gorselde yanlış yerlere bakılmış yazıların sağ tarafındaki murç izleri vede farklılık gösteren koyu renkli yamaları konturol ediniz boşluk olmaya bilir fakat ispirto döküp yakarsınız yama dolgu kendini belli eder Horasanlı bölge. Benim fikrim bu yönde. Daha detaylı görsel elde ederseniz dediğim noktalarda arkadaşlarda bilgilerini paylaşır konu hakkında.
Eyvallah reis teşekkür ederim gidio iyice kontrol edeceğim tahmini mesafe ne olur böyle işaretlere reis bilgin var mı

skip60

Yeni Üye
OR ve G harflerini okuyabiliyorum. Birde O harfinin latında T var . T uzun tarafında araştırma yap. OR ve G harfleri Bu bölgede kesinlikle altın gömüsü olduğunu işaret eder. Bizansa kadar giden bir işarettir. Yunanlılar ve rumlarda kullanmışlardır. R harfi değil P olabilir yani mezar anlamında olabilir. Sonuçta değerli madenler mutlaka var. Hayırlı olsun.

Mugo33

Yeni Üye
Sagol reis gidip inceleme yapacağım teşekkür ediyorum

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Üstadım dediği gibi altın der ama bu işaret sahtedir kesinlikle bir usta yapmamıştır yine de değerlendir isterseniz.

Mugo33

Yeni Üye
Şu sol üstte ağaç çıkmış ya kayanın içinden, oraya kesinlikle bak
Aklımda o reis bakacam oraya şurayı bi çözebilsem orda beyazdan kil taş çıkıyor hep işlem yapım az printer siparişi verdim bir gelsin bakacam orayada ama bi türlü çözemedim şırayı bir çözebilsem..
Not;ustam kazma kelimesini değiştirdim bilgin olsun .
Kazma,kırmızı,patlat vs gibi kelimeler yasaktır.
Lütfe site kurallarına uyalım.
İyi forumlar diliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cann

Operatör
Yerdeki sarı kaya parçası o yönleri fotoğraflama yapın burası tepe bir yer mi

Ekli dosyalar