Ar-ge yapiyorum yardim lazim

Ali2020

Aktif Üye
Cubukla biraz buluyorum yetmeyebilir burasi icin.

Kisadan gidelim o zaman:
Adim adim gitmek heryerde maydanoz ekimi yapmamak iyidir.

Tosbagadan baslayalim.
Yanina git. Guzel bir foto makinasi gotur yedek pilleride olsun.
Pikseli yuksek sekilde, yukarida verdigim konuyu da 3 kez okuyup git.
5 cephe yakindan
4 cephe uzak ve manzara fotograflarini cek.
Baktigi yonde manzara fotosunu karsida gozuken duzluge kadar uzat, kademe kademe cek.
Arkasininda 100 metreye kadar cek.
En az 150-200 foto cek.
Eve gelince icinden secme yap konu ac
20 ye yakin foto yukle.

Not: Tosbaganin uzerini ve yanlarini da iyi fotografla. Belki net yeri gorecek isaretler vardir. Uzerin deki tozlari dahi temizle.

Kolay Gelsin
Basim gozüm üstüne hocam.burada yarn hava yağmurlü obir gün mütlaka giderim büyürdüklarnzi kadem kadem yapb donerim yine sizin deyerli vaktinizi alarm izin verirseniz.çok çok teşekkür ederim sizden ve emeyi gecen herkesden

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Ekli dosyayı görüntüle 277362

Gir kulağından neyi araştırıp geliştirecek sin. Burası Türkiye minik Sabancı nin lafını hiç duymadın mı " en sevdiğim iş ARGE siz iş " dedi reklamda utanmadan sıkılmadan 80 milyonun yüzüne bakarak. Şahsi servetleri 2-3 milyar euro yu bulan adamlar ARGE siz iş mis gibi oh ağzıma düş diyor sen güzel kardeşim araştırıp geliştireceğim diyorsun. Hazır gelişmişi var bende keyfine bak sen . Rast gelsin.
:))
Buranin isciligi cok agir.
Burasi sonraya kalsin.
Amma tosbagayi fotografladigin gibi burasinida foyografla.
Burasi tunelle ulasilan anit mezar.
Giris baktigi istikamette dereye -asagiya- dogru yamacta. Tuzak vs. bircok derdi var.
Ve burasi o tosbaga dan ayri bir mesele.
Yaliniz o ucgen tasa ve etrafina dedektor tutun, metal sinyali gelirse manivela ile deneyin, belki finans yardimina vesile olur.

Ali2020

Aktif Üye
:))
Buranin isciligi cok agir.
Burasi sonraya kalsin.
Amma tosbagayi fotografladigin gibi burasinida foyografla.
Burasi tunelle ulasilan anit mezar.
Giris baktigi istikamette dereye -asagiya- dogru yamacta. Tuzak vs. bircok derdi var.
Ve burasi o tosbaga dan ayri bir mesele.
Yaliniz o ucgen tasa ve etrafina dedektor tutun, metal sinyali gelirse manivela ile deneyin, belki finans yardimina vesile olur.
Merheba hocam vallahi bürda kaç gündür hergün yağmür yagyor cüma günü inşallah hava müsayit olürsa allahn izniyle gedib yeni resimler çekib yuklerim inşallah

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Merheba hocam vallahi bürda kaç gündür hergün yağmür yagyor cüma günü inşallah hava müsayit olürsa allahn izniyle gedib yeni resimler çekib yuklerim inşallah
Aceleye gerek yok,
Hersey ve nasip muhakkak vaktini bekler. Her seyin hayirlisi.

Araziye cikmadan once guzel bir meteoroloji sitesinden o yerin SAATLİK hava durumuna bakip oyle gitmelisiniz.
Ozellike cubuk kullaniyorsaniz ruzgari kesinlikle kontrol etmelisiniz. 12 km./saatin uzerinde ruzgarin hizi varsa, cubuk tutmaya musait olmaz.

AVCILAR

Aktif Üye
Aceleye gerek yok,
Hersey ve nasip muhakkak vaktini bekler. Her seyin hayirlisi.

Araziye cikmadan once guzel bir meteoroloji sitesinden o yerin SAATLİK hava durumuna bakip oyle gitmelisiniz.
Ozellike cubuk kullaniyorsaniz ruzgari kesinlikle kontrol etmelisiniz. 12 km./saatin uzerinde ruzgarin hizi varsa, cubuk tutmaya musait olmaz.
Üstadım bir konuda sen den cevap bekliyorum .Galiba daha görmedin mesajı veya bildirim gelmedi .

AVCILAR

Aktif Üye
Kardeş samimiyetine saygım sonsuz . Estağfurullah benden yana sorun yok geç olsun temiz olsun bu forum da bunu anladım. Belli başlı temel konulara riayet ettik ten sonra arazide sıkıntı yaşamaz sın inşaallah

AVCILAR

Aktif Üye
Abi benden mi cevap beklyorsun?bana bildirim gelmedi
Yok abi senden değil. @BulursamKader25 usta dan . Galiba onun ayarlar da sorun var veya bende . Daha önce de etiket yaptım onu ve başkasını uyarı mesajı gitmemiş ti onlara. Ben bu aralar sitede bağlantı sorunu yaşıyorum . Farklı tarayıcılardan denedim yine sorun oldu. İlglnç

Ali2020

Aktif Üye
1.resimdeki benzetme yaptigin kaya kutlesinin ve baktigi yondeki dedigin toplu kayaya heryerine dedektõr tut metal sinyali aldigin yeri ac.5.resimde arka plandaki kahverengi kapakli masa seklindeki kayanin heryerine bak aç sanduka mezarmi yuzey lahitimi yakindan bi gormek lazim ilk is bu iki yeri incele .kademe kademe sirayla bak bir baktigin yere bidaha geri dõnūp bakma hep ileri git neticeyi yazarsin buraya.
Hocam yarin cuma insallah allahn izniyle gedib yeni fotolar yukluyecem uzur dilerim gecikdiyse