Hocam resim cekdim nihayetBildirim gelmedi, gormedim.
Ozel mesajla link at da bakayim sorunuza insallah.
Hocam resim cekdim nihayetBildirim gelmedi, gormedim.
Ozel mesajla link at da bakayim sorunuza insallah.
Hocam yeni resimlere bi bakarmsnz lutfanBurdan ekmek çıkar
Ekli dosyayı görüntüle 277386
Hocam yeni resimler cekdim nihayet bi bakarmsnz lutfanOrasi askeri alan yada arkeolojik sit alani deilse ve donem soygunu yemediyse bereketli olur.mezara lahite benzeyen bu yapilari kahverengi kayalari yakindan cek bide ön plandaki kayanin arkayuzunu goster..
Abi yeni resimlere bi bakarmsn@gülbahçeli bak sende olmadı üstadım etiket yaptığım da oldu. Az önceki yazıyı yazarken de aynı sorunu yaşadım
Hocam sizin isaretledginiz yeri yakndan cekdimSon paylaştığın yerler içinde burası bana göre nokta ama keşke ilk paylaştığın fotolarda işaretlediğim yeride yakından bir gösterseydik
Ekli dosyayı görüntüle 277732
Merdiveni karşımıza aldıkmı bu sağ köşeden merdivenin biraz altından arkadaki anakayanın içine doğru gidilmeli,ben olsam öyle yapardım ama direk merdiven kısmı ekarde edilerek arkadaki anakayaya da odaklanılabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 277733
Hocam meriveni bu defa gordum kablumbaganin10 mtr kadar onunde.o kapakli tasin 2-3mtr onuSon paylaştığın yerler içinde burası bana göre nokta ama keşke ilk paylaştığın fotolarda işaretlediğim yeride yakından bir gösterseydik
Ekli dosyayı görüntüle 277732
Merdiveni karşımıza aldıkmı bu sağ köşeden merdivenin biraz altından arkadaki anakayanın içine doğru gidilmeli,ben olsam öyle yapardım ama direk merdiven kısmı ekarde edilerek arkadaki anakayaya da odaklanılabilir. Araştırmak için çok uygun bir ortam var gibi ve ben buraya hayran kaldım. Enazından bakir.
Ekli dosyayı görüntüle 277733
Hocam merdivenlerde isaret gormedim.malesef burada cok vakit kayb edim aksam oldu o tepeye gidemedim.gurban gördüğüm kadar dikkatimi çeken iki yer var birini [U]APOLLONUS[/U] ustada göstermiş basamaklar doğalmı yapımmı üstünü inceledinmi bir işaret veya emare varmi ikinci resimde okla gösterdiğim tepeyi inceledinmi
Ekli dosyayı görüntüle 277738Ekli dosyayı görüntüle 277739
Mutlaka i celerim tesekkur ederim ustaburda yön nasıl, çizdiğim taş güney mı? güneybatı mı? kuzeydoğu mu? bakıyor, şu taş oraya konulmuş, önüne de bir taş yatırılmış uzununa, bir şifresi olmalı, altında tünel girişi olabilir değerlendirin, ya da değerli bakmanızı tavsiye ediyorumEkli dosyayı görüntüle 277742