tepeyi mutlaka iyibir şekilde incele derimHocam merdivenlerde isaret gormedim.malesef burada cok vakit kayb edim aksam oldu o tepeye gidemedim.
Fotograflama Nasil Yapilmali konusunu okuyamadiniz tahminimce.Hocam resim cekdim nihayet
Hocam o tas guneye yani gun ckana bakyor bu defa mutlaka incelerimburda yön nasıl, çizdiğim taş güney mı? güneybatı mı? kuzeydoğu mu? bakıyor, şu taş oraya konulmuş, önüne de bir taş yatırılmış uzununa, bir şifresi olmalı, altında tünel girişi olabilir değerlendirin, ya da değerli bakmanızı tavsiye ediyorum bu seçenekleri değerlendir kardeşimEkli dosyayı görüntüle 277742Ekli dosyayı görüntüle 277743
Hocam resimler iyi olmams galiba????Fotograflama Nasil Yapilmali konusunu okuyamadiniz tahminimce.
Tesekkur ederim ustatepeyi mutlaka iyibir şekilde incele derim
Ustam etrafda bilmem neden asla oyma yok bürayla merdivenin en enfazla 10mtr arasi olar.burda bir giriş varsa seçenekler bunlar ustam; merdivenin altındanileride mezar odası olabilir, şahsi kanaatim, bu şekilde değerlendirebilirsiniz, kolay geleEkli dosyayı görüntüle 277839
ben sana giriş tünel girişi seçeneklerini çizdim, inşallah bir ipucu olur sizin içinUstam etrafda bilmem neden asla oyma yok bürayla merdivenin en enfazla 10mtr arasi olar.
Coook tesekkur ederim hocam allah razi olsunben sana giriş tünel girişi seçeneklerini çizdim, inşallah bir ipucu olur sizin için