arkadaşın ısrar etmesi üzerine senin dedğin dedektörden vardı araziye teste çıktık kendi makinam yanımda onun kide yanında toprak yarını yaptıktan sonra denemelere başladım benimki iyneyi ayrım yaparak bulurken onunkini denediğimde her türlü ayrım ve noktalamada malzemeyi hep ya es geçti yada malzemenin üzerinden geçtikten sonra sinyali zor aldı çok yerde denmelerim oldu ama inanın bu makinayla çalışma yapmak insanı boşa uğraştırdığı gibi kendi sakladığınızı bile zor bulur yada hiç bulamaz kullandığım için söylüyorum bunu başkası bana demesinki bu malzeme buluyor inanmamKullanan kisiler varsa onlar yorumlarsa daha verimli olur satici degil gercek kullanan bn soyledikleri gibi 3 4 5mt gorsun demiom ama en azindan 2 metreye kdr is yapabiliyor mu bu yeter saolun yorumlar icinde
minelab e trac veya ctx3030 serisi kullandınızmı bu kadar ön yargılı konuşuyorsunuz ? bana kalırsa sanal sallamacıdan öte değilsiniz garret serisi güzel cihazdır xp deus serisi buna dahildir ama sizinki resmen markaya çamur atmak tavsiyem ctx3030 ve e trac serilerini kullanıp ondan sonra minelab vlfleri hakkında sallama yapın iyi günlerTürk malı alacaksın ama üretimi son 2 yıl olana bakın. Minelabların vlf olanlarına kulak asma 5000 ler iyi vlf alacaksan garrett iyidir nokta iyidir bunların üzerine tanımam. Şimdi ben nokta demisin ona tuhaf geldim nokta garrett i solladı be gardasim