Cem_Eratik
Yeni Üye
bu nedir ustam tam olarakVideoda net belli ama video yukleyemiyorum.yorumlariniz için sagolun tokatlilara selam olsun
bu nedir ustam tam olarakVideoda net belli ama video yukleyemiyorum.yorumlariniz için sagolun tokatlilara selam olsun
Tokat eski roma rum a dayanıyor burası TORK GPR SONUCU çıkınca YAZARIM HERKESE BOL NASIPLER DİLİYORUM emeginiz boşa gitmesinbu nedir ustam tam olarak
Sagolun teşekkürler ustamSevgili @vartolutektek kardeşim mesajınızı düzenledim. Bu tür sildiğim sözler sıkıntı yaratır. Sağlıcakla kalın
ne kadar sürer ustamTokat eski roma rum a dayanıyor burası TORK GPR SONUCU AÇILINCA YAZARIM HERKESE BOL NASIPLER DİLİYORUM emeginiz boşa gitmesin
İle ilgili bilgiye sahip Bi usta var
Buraya nasıl foArkadaşlar sitelerde böyle açılınca açılmış şudur buydu gibi sözler sarf etmeyiniz Bunlar tehlikeli sözlerdir yanlış anlamaya maruz kalırlar sonra bir şeyler yazarken kelimelerimizi dikkatli seçelim hepimiz Kaçak kazıdan uzak duralım işlerimizin resmi yoldan halletmeye bakalım
Merhaba buraya fotoğraf nasıl atiliyorİle ilgili bilgiye sahip Bi usta var mı
Varİle ilgili bilgiye sahip Bi usta var mı
Hangi bölgede asarkayaNe gibi bilgiler. Ülkede kaç tane asarkaya var hangi asarkaya???Asarkaya her yörede var.Sadece bana yakın bile iki tane var. İkisin de kale varmış ikisinin yanındada namlı dereler var şeytan dere harami dere . Demek istediğim bunlar her yerde var mühim olan hangisi gerçeği.