BulursamKader25 üstadım başardım
Elhamdulillah dediginiz noktalarda sinyal aldim hatta 2.ci resimin 5.kismina ust uste 2 tas koymustum resimde varlar saolun kurbanimKiymetli Kardesim,
1nci Resimdeki Kontrol edilecek Bolum
7 ve 8 nci yerler.
2nci Resimdeki Kontrol edilecek Bolum
4-5 ve 6 no.lu yerler.
Muhakkak teyit ediniz. Zira bu sistemin basarisi %80 dir.
Hayirli Geceler.
Allah cc yar ve yardumcimiz olsun. Amin.
Shekiller
Ustadim daha onceden isaretledigim yerlerin 20 m civarinda yavasca kendi etrafimda dondum isareti alana dogru sag cubuk yon tuttu o yone dondugumde capraz oldu cubuklar sonra oraya dogru yurumeye basladimda acildi tam isaretli alana geldiginde capraz konuma gecti bu her yonden teyit ettim bana ilginc gelen o bolgeden nekadar uzaklasirsam sag cubuk orda takili kalior sol cubuk ise ilk konumda kaliyorShekiller neler oldu peki
Etrafinda dönup çaprazı yakaladınmi o yone doğru düz gidersin çubuklarin açıldığı noktada mutlaka bir meteryal vardır.Ustadim daha onceden isaretledigim yerlerin 20 m civarinda yavasca kendi etrafimda dondum isareti alana dogru sag cubuk yon tuttu o yone dondugumde capraz oldu cubuklar sonra oraya dogru yurumeye basladimda acildi tam isaretli alana geldiginde capraz konuma gecti bu her yonden teyit ettim bana ilginc gelen o bolgeden nekadar uzaklasirsam sag cubuk orda takili kalior sol cubuk ise ilk konumda kaliyor
Bakir ve pirinc cubuklar ustadimBunuda degerlimi degersizmi olduğunuda 1 metre geriye gider yekrardan tutarsın o noktada aldığı şekil sana ne.olduğunu söyler ama bak çubuk neyden yapilma buda önemli
Iyi bunlarda iyice tecrube kazan. Tekli nasil kullanilir onuda anlatırimBakir ve pirinc cubuklar ustadim
Aynen ustadim cubuk kullanmayi zaten BulursamKader25 ustamizin yazisindan ilhamla basladim sizlede pekistiriyorum inseallah saolunIyi bunlarda iyice tecrube kazan. Tekli nasil kullanilir onuda anlatırim
Çubuk yaninda cihaz mutlaka.olmalı dedektörAynen ustadim cubuk kullanmayi zaten BulursamKader25 ustamizin yazisindan ilhamla basladim sizlede pekistiriyorum inseallah saolun
Bu konudaki yazini sabirsizlikla bekliyorum. BulursamKader25 ustanin yazisi cok faydali ve arsivde yerini aldi.Iyi bunlarda iyice tecrube kazan. Tekli nasil kullanilir onuda anlatırim
En kısa zamanda yazacam.inşallahBu konudaki yazini sabirsizlikla bekliyorum. BulursamKader25 ustanin yazisi cok faydali ve arsivde yerini aldi.