şimdi ben bak bak bak bak bak o mudur bumudur şumudur derken .. 1 de senin çizdiğin haritaya bakıyorum sen çizdiğin şekle baston dediğin olukla ayak ve sunu çukurunu tek kare resim mişgibi çizmişsin .. ben ilk resimdeki soldaki ve sağdaki diye ayrı bakıyorum bunlar ayni yerdeyse tek kareye sığacak şekilde fotosunu iste .... 1 de ayağın içini temizlesin içinde işaret varmı baksın ..... bu çukurlara yakın murç izi varmı onu baksın ....bu şekle göre ben şuraya baksın şu tarafa baksın diyemedim ... saydığım şeyler yok ise ayağın baktığı istikameti ayak boyu kadar hercm 70 cm hesaplayarak ileriye baksın orada ne var.. ayağın ters istikametide olabilir ..2 ci olarkta ayak işareti çukurun 1 ine daha yakın diğerine daha uzak mesafede ... herçukuru ayağa mesafesini ölçsün 1cm yi 70 cm hesaplıyarakta o mesafeyi baksın .... olmaz sa uzun olan çukuru denesin ...orada ne var .... çubuk yok makina yok .. foto yetersiz ... karşı tarafı uğraştırmaktan başka 1 şey olmaz gibi de geldi bana ...ALLAH yardımcınız olsun rast gele