tamamda kardes bastan yapaydin ya.cift kisilige ne gerek vardi .blue deolsa wite de olsa black ta olsa ayni.gemide deelmiyizİlk yıpranmamış halı buydu videosunuda atacaktım ama beceremedim uçmuş ustama attım videosunu yardımcı olursa sevinirim.
Benim gördüğüm tuzaklı mezar eğer bölgesel bi simge deilse ki benzemiyor kayalığın bütünü ve baktığı yeri görmek lazım ona göre işlem yapılabilir ama bu kadar belirgin işaret ise büyük iştir öle kolay deil gibime geliyor söleyim
Yazilani tam okumadin galiba kartalin baktığı yon yılanın baktığı yon kartal aşağıya yilan yukarıya bakıyor karşı taraftaki kayalıkların bu işarete uzaklığı nedir kartalı arkana al karşı tarafa yukarıya doğru bak kayalıklar ne kadar uzakta bu isarete? Karşıda öyle bir kayalık yoksa yada tepe orada birşey yoktur zaten isaretin olduğu taşları gelmiyonmu yeni resimlerden belli taşların kesimleri falan orayida kontrol etevet dediginiz gibi kayalık alan var ustadım yok bire bir yakın arkadaşım kendisi selfi çekti işaretle beraber o konuda masraf vs gibi bi olay söz konusu degil ustadım sadece yer çok kişi tarafından dillenmeden çözümlemek isteniyor herkesin başına bazı olaylar mutlaka geldi geliyorda bu işin dogasında yalan hayal çok var o yüzden herkes haklı man corret ustadım dedigin gibi söz edilen bi yılanlı dere var adı öyle geçiyr şeklinden burda karşı tarafı kayalık bi alan