bilgisi olan varmı ?

husel

Member
Öyle yapacağına kendine ve arkadaşlarına zırh yapsana size dokunamasınlar. Önce Koruma

Brkcll

Engellendi
Sevgili hocalarım. Bunca yıldır arkeologların yaptığı araştırmalarda ve ortaya çıkardıkları onca şeylerin hiçbirinde böyle korumalar yok mu... Onlar da hocayla mı gidiyor çalışmaya?

Sevgiler.
Bende arkeologum ve bu tılsımdan çok çektik genelde ama önlemini bilmeyen meslektaşım yoktur

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
hangisinin sonu ... okadar çok ki hepsi şimdilik fos .. uzak yerlere gidemedik oralar öyle ....

mayhem

Co Admin
Co Admin
tek kalıp olarak çıkarsaydınya olmazmıydı bunları yapıştırmışsın oldumu sence simetrik olması şartmı uçmuş

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
tek kalıp olurdu fakat tek kalıp olacak ağacı bulmam lazım dı ... elimizdeki malzemeye göre hareket etmek zorundaydık .

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
selamun aleyküm arkadaşlar . şimdi anlatacağım konuyla alakalı bilgi ve görüşlerinizi ama çokcası bilgi daha önemli

mevcut yerimizde işlem tamam bizim nevale 3 metre aşşağıda ..... Haydi buyrun başlıyoruz

1 . Fotoğraf çekiyoruz herşey görünüyor fakat nevale fotoğrafta görünmüyor ...s.a.değerli kardeşim uçmuş bu olayi sen kendinmi yaşadin yoksa duydunmu?.

Saygilar ve sevgilker.

2 . 1 avuç nevaleyi eline alıyorsun nevale toprak oluyor

3 .eline aldığın nevale bakıyorsun yine yerinde gitmiş senin elinde toprak kalmış .

Burayla alakalı elimde resim yok .

Ama nevale orada . Orada görüyorsun .
Sıkıntı yukardaki yazdığım .

Anlayan gören bilen başına gelmiş kimse varsa veya benzeri başına gelmiş olan varsa öğrenmek istiyorum .....

şimdiden teşekkürler ...
s.a.değerli uçmuş kardeşim kendinmi yaşadin yoksa duydunmu?

Saygilar ve selamlar.

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
2 nolu ekibin başına gelen ......çalışma sırasında ben pek inşaatlara gitmiyorum .... varsa var yoksa yok sıkıntı varsa bırakın ... inşaat çalışması sırasında aslan kaplan ayı görünmeye başladığı zaman ... gelenlerin gücüne kuvvetine
göre bırakın veya devam edin veya tırışlamayın .... takiplerini yapıyorum ... bazen tüm ekip ayni anda inşaatta olabiliyor ......

commander

Member
dostum 2. sayfadaki yorumlarda moralim sıfır yahu yarın gitmesem mi acaba falan moduna girdim ama sayfa 4 kahire müzesi som altınlar havada uçuşuyor yine kanıma girdin yarın çıkıyorum :200: