Trakyalı81
Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
Doğru noktada o dediğini yaptığında senin ruhun bile duymaz su olur akar gidersin.slm abim kolay gelsin senin almış olduğun pirinç çubuklarla nasil denedin boşluk almayı bende de princ çubuklar var ben sol koltuk altima yarim litrelik ici bos plastik su kabi al koy yada herhangi bir bos olan sise veya balonu şişir kolunun altına koy suphelwndigin yerlerde o çubuklarla gezin eger çubuk düzgün çalışıyorsa kesin bulursun başka çubuk bakınma derim elindekiler is yapar
Siz çocuk oyuncağı zannediyorsunuz herhalde bu isleri birkaç kişi ağız birliği yapınca gerçek mi sanıyorsunuz?
Koltuk altına bidon al, ağzına çeyrek al, dili dışarı çıkar 3 kere üfle falan.
Öyle olmuyor o işler. Olsaydı herkes boşluk uzmanı kesilir para altında kalırdı.
Boşluk yalnız değildir. Değerliyi bulamayan, doğru yerde içinde değerli olan boşluğu da bulamaz.1 bulursa 999 kere yanılır.
Sizinkisi şu hesap, (sizinkisi diyorum çünkü varsınız işkembe-i kubradan yazıp çizen), mandalinayi dilim dilim yemek istiyorum ama kabuğunu soymak istemiyorum.
1 saat öncesine kadar tüm yaptığın yorumlarda daha tespitlerimi kanıtlayamadım diyerek rüzgar yaparken, nasıl oluyorda şunu şöyle yap kesin bulursun diyebiliyorsun?
Kaç kere hedefe ulaştın?
Yoksa ezan ile yatsi arasında o dediğin hurafeyi yaparak işlemi teyit ettin de bizim mi haberimiz yok ?
Ya da bizim bilmediğimiz neyi biliyorsun da koltuk altında bidon taşıyorsun?
Geçiniz efendim geçiniz..