Bu ayı napıyor.

sandalci14

Operatör
Bu alana bir cevap yazın...8. ci paylasimin 2.resmindeki kilit taslari kontrol edin.arka tarafinda kapali magara arayin figurun

akıltopağı

Operatör
Orada gördüğüm beni yanıltmıyorsa, bölgede bir anıt mezar veya yığıntı olmalı. Dediğim gibi resimden yanılıyor olabilirimde. Selametle kal
Bu anıt mezar en görkemli yrdemi olur, en ulaşılmaz yrdemi, en gizli yerdemi.olur ustam.. Nerelere yoğunluk vereyim. Ve bu mezar uzun metreler civarda olabilirmi. Ustam.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Buda gol olmayacak bilirim
? hasretle bekliyiik bi islem yaptigin olumlu olumsuz mevkinin resmini
Elinle bi topraga kayaya dokundugun 5 cm bile actigin bir neticeli yer resmi seni cok yuceltirdi
Darilmaca gucenmece yok
Gecen zamana yazzik

akıltopağı

Operatör
Buda gol olmayacak bilirim
? hasretle bekliyiik bi islem yaptigin olumlu olumsuz mevkinin resmini
Elinle bi topraga kayaya dokundugun 5 cm bile actigin bir neticeli yer resmi seni cok yuceltirdi
Darilmaca gucenmece yok
Gecen zamana yazzik
Darılmak yok bunlar bu işi sevdiğim için. henüz pipeti atmadım içeri ticaret açılsın bi ferahlayak. soğuk çayım var ılımasın diye ininde duruyo. Ustam

akıltopağı

Operatör
Darılmak yok bunlar bu işi sevdiğim için. henüz pipeti atmadım içeri ticaret açılsın bi ferahlayak. soğuk çayım var ılımasın diye ininde duruyo. Ustam
Daha baykuş da var buralarda ızırap edip konu açamaz oldum boş teneke gibi ses çıkarmayım diye. Hafta sonları boş geçmesindiye. Oksijen alıyorum. gurbana deke kesecem ustam