Dedektorburada Banner Mobile

Bu ayı napıyor.

Dedektorburada Banner Mobile

akıltopağı

Operatör
Arkadasim buraya gidebiliyormusun..calisilabilecek biryermi..ayi oldugunu dusunmuyorum.bir kac dikkat ceken yer var egerki yakinina gidebilirsen bakmanda fayda var..göz yanilgisimi yoksa degilmi diye..
Burada rahat çalışabilirim. Her türlü. Ekli dosyayı görüntüle 279759

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
Ekli dosyayı görüntüle 279768
Ekli dosyayı görüntüle 279769
Arkadaşim ilk resimdeki alt taraftaki yuvarlaklarda silüet varmi bakarmisin..ayrica ust taraftaki yerleri bir tokmakla.diger fotodakinde soldakinin yakin daha net resmini cek.sagdaki yuvarlak icinde kontrol şart arkadasim...

Metalicvoice

Operatör
Ekli dosyayı görüntüle 279770
buradan bakinca deveye benziyor. :)
isciligi/resimleri netlestirin bence...

sandalci14

Operatör
Bu alana bir cevap yazın...8. ci paylasimin 2.resmindeki kilit taslari kontrol edin.arka tarafinda kapali magara arayin figurun

akıltopağı

Operatör
Ekli dosyayı görüntüle 279768
Ekli dosyayı görüntüle 279769
Arkadaşim ilk resimdeki alt taraftaki yuvarlaklarda silüet varmi bakarmisin..ayrica ust taraftaki yerleri bir tokmakla.diger fotodakinde soldakinin yakin daha net resmini cek.sagdaki yuvarlak icinde kontrol şart arkadasim...
Tmm ustam.

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Orada gördüğüm beni yanıltmıyorsa, bölgede bir anıt mezar veya yığıntı olmalı. Dediğim gibi resimden yanılıyor olabilirimde. Selametle kal

akıltopağı

Operatör
Orada gördüğüm beni yanıltmıyorsa, bölgede bir anıt mezar veya yığıntı olmalı. Dediğim gibi resimden yanılıyor olabilirimde. Selametle kal
Bu anıt mezar en görkemli yrdemi olur, en ulaşılmaz yrdemi, en gizli yerdemi.olur ustam.. Nerelere yoğunluk vereyim. Ve bu mezar uzun metreler civarda olabilirmi. Ustam.

akıltopağı

Operatör
Birinci yerde çekiçle genişletilmiş ayı gözü biçiminde bir elips şeklinde bir delik var. İkide yaklaşık on metre civarında dikey insan girebilecek büyüklükte dehliz var. Ekli dosyayı görüntüle 279774

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Buda gol olmayacak bilirim
? hasretle bekliyiik bi islem yaptigin olumlu olumsuz mevkinin resmini
Elinle bi topraga kayaya dokundugun 5 cm bile actigin bir neticeli yer resmi seni cok yuceltirdi
Darilmaca gucenmece yok
Gecen zamana yazzik

timur964

konularim

akıltopağı

Operatör
Buda gol olmayacak bilirim
? hasretle bekliyiik bi islem yaptigin olumlu olumsuz mevkinin resmini
Elinle bi topraga kayaya dokundugun 5 cm bile actigin bir neticeli yer resmi seni cok yuceltirdi
Darilmaca gucenmece yok
Gecen zamana yazzik
Darılmak yok bunlar bu işi sevdiğim için. henüz pipeti atmadım içeri ticaret açılsın bi ferahlayak. soğuk çayım var ılımasın diye ininde duruyo. Ustam

akıltopağı

Operatör
Darılmak yok bunlar bu işi sevdiğim için. henüz pipeti atmadım içeri ticaret açılsın bi ferahlayak. soğuk çayım var ılımasın diye ininde duruyo. Ustam
Daha baykuş da var buralarda ızırap edip konu açamaz oldum boş teneke gibi ses çıkarmayım diye. Hafta sonları boş geçmesindiye. Oksijen alıyorum. gurbana deke kesecem ustam