Nil kurban satın aldınmı ... satın alacakmısın ? veya emanet 1 inden mi aldın ?
temin ettin diyelim ... önce evinde ufak ufak .. sonra arazide biraz daha büyüğünden ... sonra kayalık yer vs vs derken çalışıp çalışmadığını test edebilirsin .... ben şahsım namıma bundan kullanmadım bilemiyecem ....senin tecrübe edip bilgileri burada paylaşmanı da bekleriz .. rast gelsin ..
akülümü pillimi şarz lımı ....halk tabiriyle ceyran lımı ceyranlı ...ceyranlamı çalışıyor ... anladığım kadarıyla bizim çubuklarla ayni işi yapıyor gibi geldi bana ....
Ben halen çubuk taraftari biriyim ama buda frrkans olayindan dolayi faydalidir.iş görür ama kullanacak olan sensin tecrube edip bilgilerini aktarman lazim bizlere..unutmadan boşlukta bulamazsa bu alan tarama yuh olsun ona derim
Belli olmaz bu işler bir bakmışsın arazide kral olmuş , Ama genel anlamda arge si zayıf olan cihazlar reklamı var ama yapan adamlar ortada yok pek güvenmem . Hayırlısı .
Nil bu cihazin nerdeyse aynisinin tipkisindan biriyle arazi calismasina katildim..kullanicisi ben degildim..ben farkli bir sistemle calistim...bosluk konusunda basarili sayilabilir.malzeme konusunda sakladigini bulmakta iyi ama eskilerde randimanli diyemem...
bi sitede satıldığını görmüştüm fiyatıda fazla değildi ama kendi yaptığın çubuktan bi farkı olacağını sanmam kullanırsa bizede tecrübelerinden bilgi vermiş olursun saygı vede sevgilerimle
Ben sadece boşluk pesindeyim, malzeme peşinde değilim, boşluk ta başarılı olursa burada paylasicam, başarısız olursa da paylasicam ki ,en azından bilgi sahibi olanlar olur