Sagol kardesim kimi goz vardir bakar gbtsini cikarir sana oyle ustalarimiz mevcut bu sitede lakin ben sifresini cozemedigim icin her yorumu dikkatle takip ediyorum fikir catismalarindan hakikat dogar saygilar
Fotolarini tavugun gidis istikametine gore yogunlastirsan sonuca yaklasman daha kolay olacak gibi.. Zatten domuzda tavuga bakiyorr.Sagol kardesim kimi goz vardir bakar gbtsini cikarir sana oyle ustalarimiz mevcut bu sitede lakin ben sifresini cozemedigim icin her yorumu dikkatle takip ediyorum fikir catismalarindan hakikat dogar saygilar
Konularima bakmani isterim en bastan sonra gel bana ozelden nerden istersen soylerim sanaNeresi burası demiştin ilginç enteresan . Tamamen doğal bence doğal yani uğraşma yer neresiydi
Anliyorum foto eksikligim var evet farzet domuz basi ve gozleriyle sag capraza bakiyor agzinda ayak izi var yoruma aciksadece benzetmekten ibaret en ufak bir işçilik dahi yok bu fotografta yeni foto çekin birde öyle bakalım bu şekliyle dogal
Tam ustune bastin dostumEkli dosyayı görüntüle 131130aramaya başlarsan bunları bulursun.aramazsan hiç bir şey yok.