Ustam duvardaki oymanin var mi anlamiSahsi gorusum soygun yemis belki mezarda nasibin vardir
Burdaki oyma olan blok kaya vazife yaptığı alandan alıp buraya getirilmiş galiba.Ben burasıyla bir alakası olduğu düşünmüyorum yoksa yuvarlak oyma sunu çanağıdır ölülerine ikramlarını sevgilerini belirtmek amacı ile kullanılır oymanın anlamı budur lakin dediğim gibi burda o görevi görüyo gibi durmuyor.Birde senin nasıl bir alanda olduğunu anlayabilsek burası nere ?Ustam duvardaki oymanin var mi anlami
Evet ustamOyma burda mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 134061Burdaki oyma olan blok kaya vazife yaptığı alandan alıp buraya getirilmiş galiba.Ben burasıyla bir alakası olduğu düşünmüyorum yoksa yuvarlak oyma sunu çanağıdır ölülerine ikramlarını sevgilerini belirtmek amacı ile kullanılır oymanın anlamı budur lakin dediğim gibi burda o görevi görüyo gibi durmuyor.Birde senin nasıl bir alanda olduğunu anlayabilsek burası nere ?
Dün tünel girişi gibi biyerle uğraşmıstık ne oldu orası ?Ekli dosyayı görüntüle 134061
Evet bak harç vardı o üç taşın arasındaUmudum12 ilk bastaki giriş dediğimiz yeremi baktın ?