bestami
Aktif Üye
dediğiniz deve bu mu?
bu devemiz bu mu abi çizdim, başka benzetemedim, sizinde son tavsiyenizi alıp en kötü ihtimalle 2gün içinde gidip gereğini yaparız inşallah, kısmetimiz neyse o, hayırlısı
BulursamKader25 abicim, anladım zaten dedim gidip bakacam diye de, emareler beklediğimden fazla oldu maaşallah, 21 mp makina ile çekiyorum, ama bazen fotolar net olmuyor, ne kadar dikkat etsekte eliimiz titriyor, çok net olmuyor resimler maalesef artık yaşlanmışız, 51 i devirdik şükür, sizlerede hayırlı işler dilerim,Resimleme nasil olmali konusunu muhakkak okuyun.
Her isareti figuru bu sekilde parca parca resimleyin.
Sonra imkan nispetinde her cepheden manzara resimlerini alin.
Benum deveye benzettigim figurun kafa kisminin arkasini muhakkak resimleyin.
Dikdortgen veya yuvarlak varsa olculerini alin.
Sonra sol yanina gecin oradaki ozellikle kanal cizgilerini cekin ve olcun.
Biradaki resimlemeleri fotograf makinasi ile yapin. Pikseli en yuksegine getirin. Butun diger ayarlari da otomatik hale getirip hafizaya alin. Yedek pilsiz ve hafiza kartsiz gitmeyin. En az 200-300 adet resimle donun.
Bu resimleri pc ye yukleyin.
Acele etmeden tek tek inceleyin ve cok guzel bir kompozisyonla yeni bir konu acin ve numaralandirdiginiz resimleri kisa bilgiler yazarak yukleyin. Misal : Burasi isaretin olsugu kayanin arkasi ve yon kuzeybati gibi. Kisa kisa bilgiler.
Bu sekilde bir calisma yaparsan sana tum noktalari ustalarimiz isaretlerler insallah.
Kilise alanini resimlemeyi unutma insallah.
Alanin tumunde daha once on islem yapilan yerler varsa yakin uzak resimlemeyi de ihmal etmeyin. Bakalim buralara, bosa kurek sallamaya gerek kalmasin.
bu devemiz bu mu abi çizdim, başka benzetemedim, sizinde son tavsiyenizi alıp en kötü ihtimalle 2gün içinde gidip gereğini yaparız inşallah, kısmetimiz neyse o, hayırlısı