Bütün yorumlara açıktır

pusula17

Engellendi
Aklıma ilk gelen sey birseylrr icin yapilmis olmasi baktigimda orts kisminds pek ilgilenmemislrr sagli sollu yerde iscilikle ugrasmislar dagdaki traktör yolu gibi onemli birşeye gidiyor olmali bana ilk cagrisim yol oldugu

omerolmaz

Bilgili Üye
Ustam kusuruma bakmayın ama benim düşüncem buranın mahsen olma ihtimali çok yüksek yada sıralı mezar afınıza sığınarak kendi düşüncemi belirtmek istedim

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ustam kusuruma bakmayın ama benim düşüncem buranın mahsen olma ihtimali çok yüksek yada sıralı mezar afınıza sığınarak kendi düşüncemi belirtmek istedim
Sevgili kardeşim teşekkür ederim burası bir yol lakin sizinde belirttiğiniz gibi garip yerler var Bakılacak inşallah.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
timur964....

Ekli dosyayı görüntüle 212573Sevgili ustam ben bu resmi çektim ve inceler iken sarı içine aldığım garip yaratık resimde gözüme takıldı büyütüp bakarsanız hakikaten ilginç. Yeşil olan sizin gösterdiğiniz yer. X yolun bittiği daha doğrusu kaya olan bölümün bittiği yer

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
​Sevgili ustam sizinde buna benzer bir konunuz var imiş konunun ismi nedir söyler iseniz oradan yararlanmak isterim Eğer mümkin ise ustam

Reis030

Yeni Üye
Dikkatli çalışma yapın tuzaklı olabilir çevre onu gösteriyor

poseidon2023

Uzman
daha önce gezdigim bir yer cevrede bir şey yok soldaki tepede üç tane yan yana oda var calışma ekibin saglamsa kendinde cıkıp tespit et odaları buyur başla

sayfamda ceneviz yolu diye paylaşmıştım

Son düzenleme: