Hasan Qoshqar
Member
Evet hepsi yan yana.Pirin mezarı da orda değilmi?
Evet hepsi yan yana.Pirin mezarı da orda değilmi?
Pir varmi yokmu bilmiyorum. Bazen yalan pir de denilebiliyor bence. Cunki bizim insanlar pire dokunmadiklari icin birseyler gömmek için pir koyabilirler diye dusunuyorum ben.Pirin mezarı da orda değilmi?
Çok doğru söyledin.Pir varmi yokmu bilmiyorum. Bazen yalan pir de denilebiliyor bence. Cunki bizim insanlar pire dokunmadiklari icin birseyler gömmek için pir koyabilirler diye dusunuyorum ben.
Yönetici arkadaşlara söylemen gerekli, bu forumda ne mesaj nede konuyu silebilirsin, mod. bir arkadaştan kapatmasını isteyebilirsin veya tüm mesajlarını düzenlemeye basıp . koyabilirsin.Bir de birsey rica edebilir miyim? Sizinle konusmamiz bitdikten sonra bu konuyu silebilir miyiz? Çünki siz daha iyi bilirsiniz diye danismak istedim. Sizden sonra hickimsenin yorumu çok da önemli olmayacak.
Tesekkur ederim.Yönetici arkadaşlara söylemen gerekli, bu forumda ne mesaj nede konuyu silebilirsin, mod. bir arkadaştan kapatmasını isteyebilirsin veya tüm mesajlarını düzenlemeye basıp . koyabilirsin.
Başlayıpta bitirmemek olmaz baya kazmışsın zaten.Şu işi devam edeyimmi ustam? )) kum beni şasirtsin mi yoksa yok?