Demini tutmak üzereydi işte ona yanarım vicdansızlar çay bile içirtmediler ama hiç merak etme şeker bile bırakmadım onlaraÇayı pişirirken mi geldiler yoksam çayı bile demletmediler mi ?
Bildiğim kadarıyla mobilden takılıyordu tlf nda bir sıkıntı varmış bakalım gelir hayırlısı ileDoldur ustam. @Mal bulanındır nerde yaw ?
Hoş buldum kardeşim Allah razı olsun evet bu farkı demlik sana klasik karaçaydanlıktan vereyim. Ekli dosyayı görüntüle 231908@deli firat ustam hoşgeldin, geçmiş olsun... demlikmi değişmiş benmi yanlış gördüm, yav bu elektrikli çaycının çayıda heç içilmiyo biliyonuzmu
ne üzerine çalışıyon kilise mi Kaya mezarı mı, şahıs malı mı? Neyin peşindesin sen ))Demini tutmak üzereydi işte ona yanarım vicdansızlar çay bile içirtmediler ama hiç merak etme şeker bile bırakmadım onlara
Gözüm onlar yaza kalsın şuan mağara ikinci katı tesbit etim bakalım anlaşırsak çlşm olacakne üzerine çalışıyon kilise mi Kaya mezarı mı, şahıs malı mı? Neyin peşindesin sen ))
Sende mi mağaraya bulaştın )Gözüm onlar yaza kalsın şuan mağara ikinci katı tesbit etim bakalım anlaşırsak çlşm olacak
Karkış başka ne olaçak ben araziye çıkmasam nefes alamam haftada en az iki gün manğal ve çay olmasa çekilmez iş yükü şehrin havasızlıgı özelikle hafta sonları alırım mangalı kara demligi birde çoban ve keke adında iki köpegim var olmasa olmazlarımSende mi mağaraya bulaştın )
deli firat, ohg bir bende kopabilsem şehirden, avm, cafe, trafik. Bezdim desem az gelirKarkış başka ne olaçak ben araziye çıkmasam nefes alamam haftada en az iki gün manğal ve çay olmasa çekilmez iş yükü şehrin havasızlıgı özelikle hafta sonları alırım mangalı kara demligi birde çoban ve keke adında iki köpegim var olmasa olmazlarım
Bir ay takıl bana misafirim ol bak geri gitmek istemezsin@deli firat, ohg bir bende kopabilsem şehirden, avm, cafe, trafik. Bezdim desem az gelir