carsambali
Bilgili Üye
Cesmeden foto cek arkasınıustamdan yorum almak güzel,resimlerde yeri görünüyomu ustam sizce ?
Saygıdeğer Abicim,Kardaşım,
Elinizde çubuk ve cihaz olmadan burayı çözmek biraz zor.
70-80 metre çapında bir araziyi bir şekilde taramak lazım.
Turkonun bahsettiği taş vb. şeyler muhtemelen 20-30 cm. toprağın altında da kalmış olabilir.
Ustalarıma bende katılıyorum: Bu Alamanlar kesinlikle buraya boşuna gelmedi.
Özellikle değerli malzeme tespiti yapılması gerekir.
Gümüş çubuk kullanan birisini bulabilirseniz 1-2 saat içinde size net cevap verir inşallah.
Hayırlı Cumalar.
sevgili kardeşim,bu memleketle ilgili kim ne bilmiyorki? yunan,bulgar,alman ve diğerleri...vakti zamanında onlardan bu memlekette yaşayan çoktu,nasılki biz varlığımızı miras yolu ile çocuklarımıza aktarıyor isek onlarda kendi çocuklarına aktardı tabi bilgi ve belgeler ile.Saygıdeğer Abicim,
Çok merak ettim bir şey var almanı amerikalısı nereden biliyor da birşeyler olduğunu
gelipte köyleri v.s. yerleri dolaşıp çeşme ağaç v.s. soruyor ?
NERDEN BİLİYORLAR Kİ ?
Sevgili üstadım.sevgili kardeşim,bu memleketle ilgili kim ne bilmiyorki? yunan,bulgar,alman ve diğerleri...vakti zamanında onlardan bu memlekette yaşayan çoktu,nasılki biz varlığımızı miras yolu ile çocuklarımıza aktarıyor isek onlarda kendi çocuklarına aktardı tabi bilgi ve belgeler ile.
yer ermeni yeri,aralarında nasıl bağlantı var bilmiyorum.yer resimlerle detaylı olarak görünüyo...Sevgili üstadım.
Tamam yunanı ermenisini anlarımda amerikalısı almanı isveçlisinin ne işi var burada onların ataları bizim topraklarımızda yaşamadılar ki ?
Ben sanmıyorum kulaktan dolma bilgiyle kalksınlar ekip ve ekipmanla yola koyulsunlar. ??
kişisel eşyalar çıkabilir.@tatar26 ustam bu mezarlar açmaya değermi aynı şekilde bendede var açmaya değermi