şeytanın havva anamızla yasak ilişkisi ne demek yahu.bırakın böyle palavraları,iftiralarıSedegor ustam şu şeytanın havva annemizle olan ilk yasak ilişki meselesini..birazdaha acarmisin ... mesela yani ... buna da inananlar da var mi demek istedin .. yoksa bu bumudur demek istedin ...... merak ettim konuyu .. bilgilendirirsen memnun olurum ... cunki ben hiç duymadım..
cinlerin atalarının adı can'dır.
şeytan şeytan olmadan önce meleklere vaaz ediyor idi. adı da azazil idi.
sonra hz ademin hamurunu ALLAH cc hazretleri kudret eli ile 40 gün yoğurduktan sonra insan bedenini yarattı.henüz ruhundan ruh vermediği için şeytan başına geldi hz ademin bedenin,ağzından girdi burnundan çıktı,vuruyor tak tak ses çıkıyor.ve bir anlam veremiyor.
ruh ayaklardan hz ademin bedenine girince hz adem hapşırıyor ve elhamdülilah diyor.hz ALLAH ise yerhamukallah ey adem diyor vs vs.şeytan hz ademi gördüğünde ALLAH ona secde etmesi için emir veriyor o ise o topraktan ben ise ateşten yaratıldım diyerek kibirleniyor ve isyan ediyor.huzurdun kovulunca cinlere ve şeytanlara liderlik yapıyor.o yuzdendir ki cinlerden cok az iman eden vardır.
cinler ve şeytanlar çok önceden yaratılmış iken böyle bir iftira başınıza çok iş açar ahirette.haşa ne demek yasak ilişki.
tevbe edin.
biraz imamı rabbani mektubatları okuyunuz.