Arkadaslar, benimde corbada tuzum bulunsum isterim müsadenizle!
Gercekten butür Konular asla insani Mutlu etmez!
Düsünün, sizden güclü olan biri gelse ve deseki, bugün benim tarlami süreceksin yoksa aksama kadar seni döverim dese, siz ne yaparsiniz?
ALLAHIN Yaratmis oldugu bu varliklar, insan ogluna hizmet etmekte ama Sifa, ilim, sanaat, vs bölgelerde yardim ederler onuda ALLAH Riza icin yaparlar!
Sen hazine bulup, neydü belirsiz yerlere zevk´ü sefa süresin diye degil!
Diger bir Konu, gercekten O Varliklarin Hazinenin isinlarindan nemalandiklarida bir gercektir! Bu sartlar altinda neden size elinde Cevher ve altin gibi nesneleri teslim etsinler???
Ne Demis Hz. Mevlana,
Murad ederse Mevla, El Getirir, Yel Getirir, Sel Getirir
Nasip Etmezse Mevla, El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür!!!
Ben bu sitede bir sahsiyetle tanistim ve epeyde onunla Muhabbetimiz oldu!
Bu Arkadas, Hoca vasitasiyla Defin ariyor! Ona birkac bilgi haric tüm bilgileri verdim. Muavaffak olamayacinca benden son noktayi sordu. Bende buna karsilik ona dedimki, senin Hocan Gercekte Alim ve ilim irfan sahibi ise ve bu Varliklarla irtibat kuruyorsa, benim SOY Seceremi bilir, bilmesi gerek dedim. Oda eyvallah deyip Hocama konuyu aktaracam buyur! Aradan 1 Hafta gecti ve benim Hangi IRKTAN Geldimi söyledi, Sen dedi Gürcüsün, ERDOGANIN Hemserisi!!! senin icin ne MUTLU Dedi bana... Bunun üzerine arkadasa aynen söyle dedim, Benim Gürcü oldugumu nerden cikardin? oysa ben soyumun nerden geldigini elimdeki SECERE ile iyi Bilmekteyim. Hem Anne hemde Baba tarafindan cok iyi biliyorum Biiznillahi TEALA Dedim! Benim sana bunu sormamdaki maksat, sadece senin ne kadar yanlis yolda oldugun ve asla butür insanlara itibar etmemen icindi....
O Günden sonra bir daha onunla irtibata gecmedim!
Dostlarim, Onlari Rahat birakin ve bulundugu bölgeyi ihlal etmeyin!
Onlardan ALLAHA Siginin ve sadece onlarla ALLAH icin Dostluk edin ve diger tüm
niyetlerden vaz gecin!
ALLAHA EMANET OLUN...