Sonradan-gelen
Yeni Üye
buyrun kardeş meydan senin.
buyrun kardeş meydan senin.
burada gördüğünü okuyanlar her yere gitmeye kalksa ne olur bi düşünün.herkezin tecrübesi farklı.fotoda ne görürse herkez onu yazar.kimse hiç bir yerede gidemez.gitmeyede müsait olmaz.hiç bir yorun yazan arkadaşta kesin burda şu var demez.sadece kontrol edilmesini tavsiye eder.uyarı yapar.neyse.Yukarıda mesajda zaten belirttim bilen ki ilk bastaki fotoğraflara bakıp yorum attım benimkisi meydan okuma değil gidip arazi şartlarını bire bir görüp değerlendirme yapmak gerekiyor elbette bilgi sahibi insanların oluşturduğu bir forum o yüzden burdayım sadece yerinde görülmesi gerekiyor hangi çağ eski yerleşim yeri varmı bunun gibi ibareler çok önemli Saygılar ...
tüm sitedeki arkadaşları taş kaya falcılığı ile suçlamana üzüldüm.yoksa kimsenin kimseyle işi olmaz.senin yerinde olsam bi özür dilerdim.çok değerli,kıymetli,kadirşinaz ustalarım var bu sitede.Taş Kaya falı bakıyorsunuz üZerinde bariz yılan balık işareti Yok dere kenarımı su kaynağı varmı etrafında yüksek yada alçak oluşum varmı toprak rengi ne hepsinin analizini yapıp ön görüde bulunun!!!