Dedektorburada Banner Mobile

Çubuğa güvenim kalmadı, ya şakül ya cihaz

Dedektorburada Banner Mobile

GERMO

Engellendi
çubuk inceliktir teferruattir uzun uzun bir emektir ben bunu öğrendim, arabanın arkası çeşit çeşit 20 cm den 79 cm e kadar çubuk çöplüğü ile doldu, 4 aydır kimi canı gönülden, kimine hayran kurban rica minnetlede olsa aldigim bilgi ve yontemlerle, kendi tapulu bölgemizde o kadar test yöntem, sonucu artık öğrenmek gerek diyerek çocuklara gençlere kiymadim kepçe ile işlemde, 3 te sıfır, hani birinden bir nal çivi si bile çıksa diyecem tamamdır metali buldum, demekki çiviyi bulan yöntem başka şeyler de bulur, ona yonelirsin, her gün bir çubuk bir yöntemle o kadar emekle koca bir mineral, kader kısmet demekle kul olarak şüküretsekte, körü körüne bir bekleyiş içinde birileri rant sağlasın, birileri burnu havada peşimden koşsun diyede çubuk için zaman harcayamam,

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
Mhmt82 ustam sevdigim ve takip ettigim bir ustam ve kardesimsin, verdigin bilgilerinle beceri ve yetenegini biliyorum, Allah cc sizden ve bilgisini esirgemeyen yürekli kardeşlerim den razıolsun, bilinki ben rrazıyım, ustam cihaz sakul ve cubuk birbirini tamamlayandir, sakulu anlatmama gerek yok utanirim bilginiz karsisinda, ustam cubuktaki yanlis yonlendirme ve hatalar sakul ve cihazda yok, yeterki istekle calis, guzel kardesim sen basla bir konu acarak, insallah kabakburgiba ustamin ve sizlerinde bilgileri ile bu guzel insanlara sakulu sevdirin ustam, gercekten sakul ciddiyetli asil bir yonlendirme yaparken cubuk karmasik yalan dolan aynen, neye nereye gonderecegi belirsiz, sonuc almak icinde hem neodium miknatis hem cihaz olmazsa olmuyor, bulan varsada surda cubugu bir anlatsin, korkmayin ozel mesaj yontemi var.

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Şaküle de çok güvenme. Çubukta şakülde yardımcı aparatlar olsun ; )

GERMO

Engellendi
@Turko ustam, kızmak yok, burası bilgi paylaşım sitesi, sizlerde ustam dediğimiz kardeşlerimiz değer kıymet verdiklerimizsiniz, ağzını ve kulağını açmış onlarca yeni başlayan veya çubuğa yeni merak saranlar, ağzından çıkacak bilgileri ve tecrübe leri kullanılan yöntemleri öğrenmek için can atıyorlar, ben buldum demekle neyi buldun ne ile buldun yöntemini sistemini merak edenlere butun buldum diyen ustalarim kardeslerim Allah rızası için bir konu açarak anlatinki insanlar bu sitenin bilgi paylaşımı yapılan bir site olduğuna insanlar, yanlış anlama benim çubuğa hevesim artık yok.

GERMO

Engellendi
Konu sahibi kızmasın ama konu bence biraz özeleştiriden çok sistemi kötüleme gibi birşey olmuş.. pire için yorgan yakılmaz sen çubuk kullanamıyorsan sende işe yaramıyorsa çubuğu ve sistemi kötüleyemezsin yalanmış dolanmış gibi lanse edemezsin ben öyle ustalar gördümki
burdada çok var o ustalardan! cm cm odaların boşluğunu çizip içindeki değerlilerin yerlerini söyleyen ve aynı söylediği gibi çıkan...ama sen diyorsunki benim sesim kötü şarkı söyleyemiyorum o yüzden müzik kötü birşey kimse dinlemesin..
Dampiel kardeşim niye zoruna gidiyorki ben sana veya başkasına yalan atıyorsunuz demiyorum, sadece inanmıyorum diyorum, haa güzel kardeşim kanıtlamak istiyorsanız çubuğu, biz de sizde buradasınız kanitlayin kardeşim benim.

GERMO

Engellendi
Turkiyede acilmis tumulus mallarinin yuzde altmisi.nehikmetsee ..yapikredivedattor muzesinde.ve onlarin himayesinde.duruyor..tumulus. gomusu mali..candir canandir.ihya ederr
Mal bulanındır ustam, inşallah tümülüs için ve diger birkaç yer için ekibi hazırlıyorum, bakalım ne güzellikler olduğunu siz ve birkaç ustam lada paylaşırım, hep derim, yapmacık gizli saklı olandansa, aciksozlu insana can feda yaratanina.

GERMO

Engellendi
Şaküle de çok güvenme. Çubukta şakülde yardımcı aparatlar olsun ; )
Keskingöz kardeşim senide severim biliyorsun, çubuk kuru çubukla değil, bir sistemli olanla olur, elimdeki malzemeleri görsen çubuk çeşidi harici neler var neler, olmayanı olduracak, ölüyü diriltecek sihrimyok ustam, günlerdir rica ediyorum bilgi istiyorum, olan verilen bilgiler yöntemlerle olmadı, şıkır şıkır çalışıyor çubuklar, amma bu şekilde verilen bilgiler ışığında çubuk bendeki hevesi 4 ayda tüketti, başkasını bilmem, benim yontemim buluyor diyenler, paylaşınız da kanitlayin çubuğunuzu yöntemi nizi inandırın diyorum, ben biliyorum ben buluyorum demekle de bilgi paylaşım sitesinde ustalık taslanmiyor.

GERMO

Engellendi
uçmuş gururlu biri olduğunu düşünüyorum, kardeşim benim konularimdan uzak dur. Gucenmek yok,

Dampiel

Aktif Üye
Dampiel kardeşim niye zoruna gidiyorki ben sana veya başkasına yalan atıyorsunuz demiyorum, sadece inanmıyorum diyorum, haa güzel kardeşim kanıtlamak istiyorsanız çubuğu, biz de sizde buradasınız kanitlayin kardeşim benim.
Benim zoruma giden birşey yok ama anlaşılan yazdıklarım sizi kızdırmış ben uzatmak istemiyordum ama 2.kez benden bahsetmişsiniz.Burda kimsenin kimseye birşey ispatlamaya mecburiyeti yok neyin ne olduğunu herkes biliyor,ustalarıda bilenler biliyor o yüzden bence siz ya çubuk işini bırakın yada iyice araştırın çünkü çubuk işi öyle araba bagajına 50 çeşit çubuk koyup 4 ay dağda gezmek ile olmuyor..buda bu konuya son mesajımdır.

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ben buraya herhangi 1 yorum yapmış miydi m ki .... GERMO 1 de cubukla alakali ogrenmek istedigin 1 sey varsa sor soyliyelim ... neden oldu ..neden olmadı....
Velevki ben sadece buradakileri değil gerek yutubta gerek diğer sosyal medyada ...bh dolandırıcı veya benim çubuk şöyledir böyledir acaip pis herşeyi bulur diyenlere de 1 suru cevap yazıyorum.... ama benim yorumunu siliyorlar.... cevap veremiyorlar...yanlisim varsa cevap vermesi gerekmez mi ..ama siliyor .... ben silineceğini bile bile yazıyorum .... neden ? Silinene kadar en azından 1 kardeşim yazdıklarımı okurda kandirilmaktan kurtarırım diye .... 1 kişi 1 kişidir.... cok havaliyim degilmi ? Buradan kimki benim ilgi alanımla alakalı yardim istedi de ... ona kimsin dedim mi ? ... kendi derdim gibi ilgilendim çok havaliyim evet ....benden konsolos felan olurmu .... .. takma kafana böyle şeyleri....

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Öğrenmek istediğin 1 şey varsa sor bilenler söyledin .... 1 i 1 şey öğrenmek istediği 1 şeyi sorarsa biliyorsan bildiğini söylersin..... iyi formlar..