Dedektorburada Banner Mobile

Çubuğa güvenim kalmadı, ya şakül ya cihaz

Dedektorburada Banner Mobile

GERMO

Engellendi
Bilmukabele kardeşim... hakkımda ne düşünüp istiyorsan rabbimin sana o istediğinin 100 katını istemeyen uçmuş a ne dersen de .....
@uçmuş kardeşim inan bilen bilir ki hiç kimse için kötülük yanlışlık düşünmem düşünemem, kardeşim bu içimdeki üzüntünün acısı bitene kadar, kardeşim hakkında yanlış dusunmemem için bir süre de olsa uzak dur, belki ilerde can ciğer, abi kardeş oluruz, acı var acı.

Dünyanın en güzel en temiz çağında, Atamiz Babamız Hz Âdem in çocukları, yaratana karşı isyanı başlatan Habil ve Kabil in torunlarıyız, benim maymun evrim teorisinden olma Atam olmadığı için, dedelerimden kalma huy işte, icteki üzüntünün acısı ister istemez insanı yakar kavurur.

Son düzenleme:

szihoprenic

Bilgili Üye
GERMO ustam yüreği güzel abim gercekten elestirmek icin yazmiyorum sadece nerede yanlış yapiyoruz onu anlamak ve doğruyu bulmak adina yaziyorum
arastirma yaptiginiz arazinin bolgenin tarihini ne kadar biliyoruz aaçılmış olan yerleri ne kadar inceliyoruz.isaretler var ise bize ne anlatiyor nereye bakmamiz gerektigini ne kadar biliyoruz.bence bunlar bu isin %50 si simdi bu ise gönül veren herkes ister teknolojiden faydalanmayi ama imkanlar acisindan cubuga sariliriz ustalarimiz anlatmış kendi sistemlerini tecrübe edip fayda gorduklerini ha bizde bu sistem ise yarar veya yaramaz burda da nasip olayi devreye girer
Kimisi bulamaz kimisi bulur alamaz kimisi alir yiyemez
Gayret bizden himmet ALLAH'tan

GERMO

Engellendi
@Dampiel kardeşim yanlış anlama, bak sen kendin diyorsun, bilen biliyor, bulan buluyor diye, güzel kardeşim bu site bilgi paylaşım sitesi, öyle vakit gecireyimde, maksat laf olsun diye birkaç yazı yazayimda adım belli olsunla siteye faydalı olunmaz, madem bilgi paylaşımı için burda emek veriliyorsa, bilen bildiğini, bulan bulduğunu açıklasın, yoksa bana ne başkasının bildiği nden bulduğundan, kendine bilgisine yöntemine cihazına sistemine güvenen siteye katkıda bulunmak adına kendini kanitlasin, yoksa benim uyguladığım yöntemlerle başarılı olmamamı haykırmak için beni yargilayacaginiza, kullandığım sistem ve usulleri yargilayin, bilgisini paylaşmayan ustayim diye gecinenleri yargilayin. Bilgi paylaşım sitesinde gizli saklı bildim buldum diyen ustaları yargilayin, ben acemiyim.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
@szihoprenic kardeşim o kadar güzel bir yerki, hani derler ya kımıl kımıl, işaret tarih yol yordam var ha var, haa burda cihaz kiralayan da var, hani diyoruz ya, el emeği göz nuru olsun, bende onun için çubuğa merak sardim, biraz önce baktım, bir mesaj gelmiş depar dedektör den site Yönetimi bilgisi dahilinde reklam göndermişler, güzel kardeslerim, bana hic kimse hiç bir reklam yapmasın, burda 5 km lik bir alanda el değmemiş yerlerde kendinizi kanitlayacak alet cihazınız varsa buyrun bu alanda her yiğit bilgi yeteneğini kanitlasin, ondan sonra iyi reklam diyeyim, gucenmek yok, güven verilmez, sadece kazanılır.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
@szihoprenic kardeşim tesbit ettiğim yerler çubukla bulduğum yerler, önemli ve zorlu yerlere test yeri için ekip hazırlıyorum, aslında hazırlar, sadece kime güvenip kime guvenmeyecegime karar vermeye çalışıyorum, sevmek ayrı, güvenmek ayrı, o güveni burda da test ettim ve öğrendim bazılarında, yoksa kepçe ile her yeri köstebek yuvası yapmaya niyetim yok, şunuda hatırlatırım, sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepinize.

Bastığın yerleri toprak diye geçme tanı,
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı,
Sen şehit oğlusun, yazıktır incitme atanı,
Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.

Son düzenleme:

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
@Keskingöz kardeşim senide severim biliyorsun, çubuk kuru çubukla değil, bir sistemli olanla olur, elimdeki malzemeleri görsen çubuk.........
kiraladığın kepçe parasının yanına bir miktarda cihaz İçin ayır. Kirala gelsin sana çekim yapsın. Nedir bu olay ?Çok uzadı bu konu. Birbirinizi kıracak üzecek cümleler sarfetmeyin. Ayrıca kimseye de meydan okuyup gelsin ispatlasın deme.
Madem o kadar iddialısın adresi vereceğim al en güvendiğin cihazını gel!
Gelir misin?
Gelemiyorsan, bir daha da sosyal medyalarda bu tür cümleler sarfetme.
Çok güzel ince tatlı bir giriş yaptın bu siteye bunu da muhafaza et. Bu cümleler zihnimizdeki güzel adam Gemro’yu bulandırıyor.
anlatabiliyor muyum ?

GERMO

Engellendi
@Keskingöz ustam beni yanlış anladın sende, ustam ben diyorum 4 ay koşturdum, o kadar emek versemde keyifle zevkle gittim beyinden yonlendirme yapmadan, bu yontemlerle sonuc civi bile bulamadigimdan, ben çubuğa guvenmiyorum, kimseyede lafım yok ya şakül ya cihaz diyorum, kepçe de benim için bedava geldi gitti, ustam istesem yarin cevre il ve ilcelerden cihazda gelir inanki guvenemiyorum, yuregi güzel kardeşim haaa benim çubuğum yontemim cihazim çalışıyor diyenler olabiir, ben kimseye illaki gelin yorum yapin demiyorum, yorumlarada cevap vermeye calisiyorum, 15 bin civari cihazda alabilirim, ama her gorunenede ben guvenmiyorum, isteyen güvenebilir, çubuğa veya sistemine cihazına güven vermek isteyenler içinde sapasağlam yerim var, buyrun kanitlayin diyorum, gormeden kanitlanmadan kimin lafina guvenelim, çikabilsem resimler atarım, bende son noktayı koyuyorum.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
Hepinize iyi geceler diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. konuyu bitirdim, kimsenin yorumunu da istemiyorum, bitmiştir konum.

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Son noktayi koymaniz iyi olus ustam. Her insana gidip gelinmez, sizde bizi yanlis anlamayin. Ayrica bu platformda ekip kurmak veya kurmaya calismak yasaktir ve yerimi acalim gibi cumleler site kurallari geregi yasaktir. Burasi bir paylasim sitesi dileyen diledigi kadar paylasim yapar, dileyende yapmaz, kisinin kendine kalmistir. Burada yapilan yorumlar on calisma amaclidir yapilan izinsiz calismalar burada yorum yapan sahislari baglamaz. Umarim anlamissinizdir. Selametle kalin

GERMO

Engellendi
Kimseye meydan okuyacak ne yontemim nu sistemim var, yerim de fazlasiyla berekt bolluk varken isim olmaz ustam orda burda degilde, her horz kendi coplugunde otmeli, kendi coplugunu temizlemeli, guvenecegim alet edevatim olsa ilk once kendi coplugumu temizlerim kardesim, burda triplerle komplekslerle uğraşmam, direk resimlerle siteye katkida bulunurum, Test yeri ustam test yeri, ekip olmadan test yerinde calisilmiyor sizde biliyorsunuz,

Son düzenleme: