çubuk ve şakülde ustalarin görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GERMO

Engellendi
@Mhmt82 ustam @kabakburgiba ustam pirinç şakülü daha çok tercih ve tavsiye ettiğinden bende onda karar kıldım, şakülü bana sevdiren ustamdir,
Yoksa 4 şakülüm var pirinç kurşun cam neodium
İp boylarını ayarlıyorum ve 8 CM tünel den, 83 cm boşluk işaretine kadar hem düğümlü hemde boyalı kalemle işaretli.

Ekli dosyayı görüntüle 219909

Son düzenleme:

adem44

Bilgili Üye
Ben ce Buralarda yasam olmus Uzaktan Fotografını cekıp atabılırmısınız Ekli dosyayı görüntüle 219910 .cızdıgım yerler golge degılse farklılık oldugu acık ve net sekılde anlasılıyor eskı cokmus ev olabılır .

GERMO

Engellendi
[QUOTEgüneybatı525546]Ben ce Buralarda yasam olmus Uzaktan Fotografını cekıp atabılırmısınız Ekli dosyayı görüntüle 219910 .cızdıgım yerler golge degılse farklılık oldugu acık ve net sekılde anlasılıyor eskı cokmus ev olabılır .[/QUOTE]
adem44 ustam inşallah en yakın günde tekrar gidecem, 3x5 dikdörtgen 2 mt derinlikte tekrar bir 1,5 x 3 metre bir boşluk 180 cm Derinliği mezar şeklinde hemen ayak dibinde dikili taş var, dediğim gibi% 100 bir eski yerleşim yeri.
Ustam guneybatiya bakiyor, aynen mezar ibi, poşet olan yer tesbit yeri. belki bir 10 civari yikik evler o alanda var.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
adem44 ustanın mineral ve metal tesbit yontemi

eline 3 4 metal al her parmagin arasina bir metal koy mineral eleme islemlerini parmagin arasina koydugun metal miknatis larla yapiyorsunuz bakir telin cubuktada buyuk rolu var kisaca soyle dim toprak taki minerallerin sinyalleri zayiftir gercek hedefte 1km lerden uzak mesafelerden sinyal alirsiniz bosluk altin yapi maden olan yerlerin manyetikleri fazladir cubugunuzla arama yaparken bunlari goz onunde bulundurmaniz lazim cubuk cok hizli

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
GERMO ustam kabakburgiba ustamız bu işin başında gelenlerden.biz onun yazdıkları anlattıkları kadar öğreniyoruz.öğrendiklerimizi tecrübe ederek kendimizi geliştiriyoruz..sen ustamızın herdediğini yaz dene kazancın çok olur.
ustamızın tarifi olan neodyum mıknatustan olan şakül gecenlerde resmini attıgım onuda bir şekilde edinip kullanmanı tavsiye eserim özellıkle sadece altında..zaten başka metalde susar konuşmaz..

GERMO

Engellendi
QUOTE=Mhmt82;525605]@GERMO ustam @kabakburgiba ustamız bu işin başında gelenlerden.biz onun yazdıkları anlattıkları kadar öğreniyoruz.öğrendiklerimizi tecrübe ederek kendimizi geliştiriyoruz..sen ustamızın herdediğini yaz dene kazancın çok olur.
ustamızın tarifi olan neodyum mıknatustan olan şakül gecenlerde resmini attıgım onuda bir şekilde edinip kullanmanı tavsiye eserim özellıkle sadece altında..zaten başka metalde susar konuşmaz..[/QUOTE]

@Mhmt82 ustam nereye gitsem @kabakburgiba ustamın notları cebimde, başka sitelerdeki yazıları burdaki yazılanlar hepsi ders notu olmuş benim için.

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
GERMO reklam botudur bu kefere. fişini çekmişler, sorun yok

GERMO

Engellendi
@BulursamKader25 @Aliömer @Vatan @The Thing tatar26 @timur964 @mavikorku @uçanhollandalı @Turko @Mirkut @adem44 @ragıp @bozoklu @Mal bulanındır @Yaralı Yüz @densi @Keskingöz @Mushap Ustalarım, sizlere bundan üç ay önce bir ustamın tarif ettiği yöntem den geçen gün bahsetmiştim, çubukla tesbit üzerine geldiğimizde, sol çubuğu metal üzerinde yeri gösterir şekilde, sağ çubuk ya göğüs hizamda yada başımın üstünde tuttugumda Altın sinyali aldığım yerde aynen şakül gibi sola 22 tur dönüyor, biraz bekliyorum, yine bir 15 tur daha dönüyor, gumuste saga dogru, boslukta her isarette donus yapiyor, ustalarımın bu konulardaki tecrübelerini takip ederek anladığım, burda hem saf altın, hemde diğer metal karışımı altın var, diyebilirmiyiz, benim düşüncem doğrumu veya bu konuda tecrübe ederek bu konuda yorumlarınız nedir ustalarım, sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepinize.

Son düzenleme:

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
GERMO Ustam doğrusu çubuğun dönüş yapark atığı tur sayısı ile metal ayrı mı yapılacağına hiç ihtimal vermiyorum. Daha öncede belirttiğim gibi çok fazla yöntemler ile çalışmak karışıklığa neden olur. Öncelikle kullandığınız çubuklardan hangisi ne kadar altına duyarlı yada boşluğa duyarlı bunu anlamaya çalışın. Ayrıca toprağa gömülü olan altın ister 14 ayar olsun ister som altın olsun çubuk için fark etmez çubuk her halükarda bunları altın olarak algılayacak. Yine aynı noktada bir miktar altın ve ondan fazla gümüş gömüleyse çubuklar burada yine altın sinyali verecek. Tabi verdiğim örnekler gercekten altına duyarlı olan çubukların vereceği tepkiler.

timur964

konularim
aradığın metal boş tup damacana gibi meteryallerle deneme yapmak gerekir şağul kullanmak zordur çıbukdançubukda öyle baş hizasında altın dedi olayı olmazyaradılış itibariyle en değerli ve bereketli olan sağ kol ve el en değerli olan metali solda daha verimsiz değeri az olan melale sinyal verirtek merakım vucuttaki altın hangi organda ne tarafdabu çubuk için önemli olur bilinse:200:mad:GERMO beni eklediğiniçin dilim dönduğunce yazmaya çalıştımkolay gelsin

GERMO

Engellendi
Denemeden bilemezsiniz.
@mavikorku ustam ben deniyorum, ama herhangi bir yerde bir sonuç alamadigimdan bir karar veremedim, bir yeri halletsem ordan beklide çok güzel teknikler yöntemler çıkacak hepimiz için, çünkü denemedigim yöntem teknik kalmadı, tek eksiğim alttakinin ne olduğunu tesbit edecek yöntem metot usül bilgi beceri, inşallah ustalarımın biri merhamete gelirde bu kaç gün dür ağlayıp sizladigim konuda bilgi verir. Nede olsa ustalar, elimiz mahkum,

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...