@
adem44 ustam peki 3 malzeme kutuya birakilirken aralarına karton birakiliyormu, hatta malzemeyi bırakırken
Değerli+karton+Neod. Mıknatıs+değerli+karton+neod.mıknatıs+karton+değerli+karton+Neod. Mıknatıs en üste, bu aspirin kutusunu kapatıp kabzenin altına bantlayarak monte ederek bu etkileşimi bu manyetik hareketliliği denemek lazım, madem 3 dalga, hem 3 dalga sistemi hemde mıknatıs ile minerali görmüyoruz. Imkani olan bunu deneyip bilgi verirse sonuç hepimiz için inşallah hayırlı olur diye düşünüyorum,
yine cubuga bir hazne yaparak, bir yerde okudum sanırım, sarımsak soğan sumak ve su yosununu (bunlarin icindeki bir gaz olusumu tepkimesi sonucu olusan gaz madde altinin olusturdugu gaz okstlenme tepkimesi ile ayni ozellikte diye biliniyor) çubuğun haznesine her birinden bir nohut kadar bırakın deneyin farkı görün diyordu yazıda, o kadar not aliyorumki siteleri unutuyorum artık, bizim işimiz deneyerek öğrenmek, yoksa % 100 garantili bir cihaz yok ülkede, o kadar çok bilgi ve yöntem var, hepsini deneyerek test ederek bir sonuca varmak istiyorum bende, hakkımızda hayırlısıni Rabbim nasip etsin bizlere, başkasının hakkına göz dikmeyin, mert olun cömert olun yiğit olun Rabbim nasip eder inşallah.