Trakyalı81
Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Sn;Trakyalı81 kardeşim
Bende reklam olarak niteleneceğini düşünmedim. Çubuk videosu bilgi amaçlı izlenilsin diye kardeşimizin sorusuna binaen bir nasıl ulaşabileceği hakkında bir açıklama yaptım. Sonucu maalesef farklı algılandı. Şahsen kişilere kızmıyorum. Onlarda netice itibariyle üstlendikleri görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Burada noksanlık anlamaya çalışmadan farazi karar vermek yanlış olan bu ve bununda artık geriye dönüşü yoktur. Neden diye sorulsaydı cevabı verilir durum daha farklı olurdu. Kaldı ki benim için bu konu kapanmıştır.
Çok şükür ki bu geçen yıllar içerisinde Allah C.C. izni ile nacizane bilgilere ulaştım. Allah C.C. nasip ederse arge çalışmalarım neticesinde farklı bilgilere sahip olabileceğimi düşünüyorum.
Merakınıza cevaben;
1-)Tüm metallere duyarlıdır, öncelikle temas halinde olduğu metali arar.
2-)İlk yaptığımız denemede mübalağa olarak kabul etmezseniz en uzak mesafe olduğu için yazıyorum.1500 metre uzaklık 5,5 metre derinlik burada resmi kazı yapılmakta,
3-)Arazide çubuğu elinize alıp tuttuğunuz andan itibaren bir iki saniye içinde hedefe “sinyal aldığı noktaya” yönelir. İstikamette yürümeye devam ettiğinizde sağa sola sapma yapmadan noktaya kadar götürür.
4-)Nokta üzerine geldiğinizde kendi ekseni etrafında 360 derece turlamak suretiyle döner. Tüm hedef noktalarında “boşluk hariç” hareketi budur. Altın da şu kadar tur, Gümüş te şu kadar tur, Bakır da bu kadar tur döner diye kaidesi yoktur. Ayni dönüşü tüm arananlar üzerine gelindiğinde yapar.
5-) Hemen hemen tüm çubuk sistemlerinde olduğu gibi aramak istenilen her ne ise sağ ele alınıp temas ettirilerek tutulur ve kullanılır. Artık çubuk temas olunandan başka hiç bir metalle ilgilenmez, Bu temas olayı ayni zamanda metal ayırımıdır.
Aranan çevre doğru bilgi ile gidilen ve de doğru adres ise bir iki saniye içerisinde istikamet gösterir. Yoksa hiçbir hareket göstermez. Çubuğun bu hareketi aşırı stresli ve alkol gibi maddeler kullananlarda geçerli değildir. Bu insanlarda kesinlikle çalışmaz. Yön bulmak içinde kendi etrafınızda dönmenize gerek yoktur.
Masa üstünde yüzeysel olarak metal ayırımı hakkında video çekimini’de yayınlamıştım. Bilinen nedenleri yeniden yaşamamak adına şuradan izleyiniz diye adres veremiyorum. Özür dilerim.
Özgün düşünceme gelince;
Çubuk sistemlerinde algılanan frekans, manyetik alan veya ışımayı diye adlandırdıklarımızı çubukla yükseltebilme söz konusu olamadığından küçük bir metalle büyük metal kütlesi arasında farkı algılayabilmek zordur. Bu yüksek algılamanın yapabilmesi için bir çok arkadaşımızın arayış içerisinde olduğu, değişik uygulamalar yapıla geldiği bilginiz dahilindedir.
Yapılamaz diye de bir şey yok “Olmaz, Olmaz” Saygılarımla
Allah gönlünüze göre versin ve rastgelsin..