BulursamKader25
Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
"kollarinizi 30 saniye kadar vücudunuza hızlı bir şekilde surtunmeniz yeter . Artık vucud elektriği 2.5 volt olmuştur kullanıma hazırdır"Tecrübe konuşuyor!!!
Arkadaşlar çubuk kullanıcıya göre sapma yapar. Çok şükür bu güne kadar hiç firem olmadı. Bu forumda yada başka bir forumda bir arkadasada yer actirdim. Bu konuda çok ama çok iddaliyim. Önceden bildiginiz bir yerin yakınına götürün beni yerinizi nokta atışı tespit ederim. Kısaca kullanımdan bahsediyim: önce para verip çubuk almıyoruz. 2 adet kalın elektrot alacaz(slim sigara kalınlığında) ve bu çubukları taşıyacak tek damar bakır kablo. Kabloları elektrotun arka kısmına ister tornada isterseniz de elinizle sariyosunuz. Ama düzgün olmasına önem gösterin. Daha sonra vücudunuzun elektriğini yukseltiyorsunuz. Bunun için kollarinizi 30 saniye kadar vücudunuza hızlı bir şekilde surtunmeniz yeter . Artık vucud elektriği 2.5 volt olmuştur kullanıma hazırdır. Çubuklar sadece a Rh pozitif teşekkür çalışır başka kan grupları uğraşmasına. Bundan sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Merak ettikleriniz i sorabilirsiniz
Ustam müsadenizle 3-5 soru soracağım;
1-Bu sürtünme ile vücud elektriğinin 2.5v. olduğunu yani bu voltajı hangi ölçü cihazı ile ölçüyorsunuz..?
2-Bu voltaj 4 V. veya 1 V. olursa fayda ve mahzuru nelere sebep olabilir..?
3-Benim kan gurubum AB Rh (+) ve 20 yıldır da çubuk kullanırım. Bir kısmı bu sitede olmak üzere tespit ettiğim yerlere şahit onlarca kişi mevcut. Bunu nasıl izah etmek lazım..?
4-Çubuk kullanmayı kendi kendinize mi öğrendiniz?
5-Sapma yapar dediğiniz çubuk niçin sizde sapma yapmıyor, sebepleri nedir..?
Teşekkür ederim.