anlatmak istediğin böyle bişeymi ustamEkli dosyayı görüntüle 220833Boluk çubuğu 4 adet kaynak elektrodunu 2 şerli birbirine ekle ikisi sağ elde 2 si sol elde üzerine elektrikçilerde satılan bakır kablodan sar mıknatıs tutmayacak bakır tele özellik ordasonra arazide uygula çubukları gögüs hizasında tut sal araziye düş peşine o kendi gider odaya odaya varınca tek çubukla köşeleri belirle dikdörtgen yada kareyse güzel şekfilsizse doğal boşluktur.
@kabakburgiba ustam özür dilerim, @irbas32 ustam görmedi sanırım mesajınızı, benim anladığım, benimde 4 aydır kullandığım 4 adet elektrot çubuk 2 şer li bakır kablo ile birbirine tutturuyorum, Birde buzdolabı arkasında bulunan tüp şeklinde bakır boruya bakır telle uzatarak bunu toprağa gömülü yor, birde bunlara civa bentonit eklemis nasil yapmis anlamadim, insallah bir resimle bilgi verir, daha sonra mesela bir oda veya mezar boslugu mu aldın, onun kuzeye doğru 3 metre önüne aynı şekli çizip orda işlem yapın diyor sanırım, yanlışım varsa Özür dilerim.@İrbas32 kardeş konuya öyle bi girdin ki vallahi kenan sofuoğlu olsa yetişemez.dur kardeşim bu kadar heyecan yapma.sakin ol.şu işi daha baştan çubuktan anlatarak,ne tür çubuk kullandığını,varsa çubukların resmini,yapılışını,sonra araziye çıkışını,arazide yapılması gerekenleri,boşluğu bulmayı,köşeleri bulmayı,derinliği almayı,içinde ne tür malzeme nasıl bulunur,bunları tektek anlat be kardeşim.hemde çizerek anlattta bizde anlayalım.arkadaşlar lütfen konuyu yarıda bölmeyin,şu sistemini bi anlattsın bitirsin.ondan sonra sorularınızı sorarsınız.bak @bulursamkader ustam ne güzel anlattı,herkezin kafası bastı.uygulayan uygular,ama lütfen hemen sataşmayalım.belki yapılabilir yanları olur.peşin hükümlü olmayalım,lütfen.hadi kardeşim şu konuyu iyi bi basit şekilde bizlere sun.tşk.ederim.