Selaymun aleyküm sevgili adminim hayırlı akşamlar. Sevgili ustam ne yazıkki orada bir şey yok sevgili adminim sadece bu işaretn mavile gösterdiğim tarafında resimdeki yığma var ve değerli veriyor. Yalnız tabi bu kanal dediğimiz yinede siz daha iyi bilirsiniz bence bir tünelin şeması sevgili ustam tabi bu benim görüşüm fakat çalışma ortamı zor. resimdeki yığmanın öyle durduğuna bakmayın torak ve taş karışımı ile yapılmış bir yığmadır ve dairesel çapıen az yedi sekiz metre . etrafınada resimde görülen o büyük kayalar bilerek yerleştirilmiş. Ve bunlar üç adet yirmi metre ara ile batıya doğru parelel olarak sıralıbu yığmaların olduğu yer her tarafa hakim bir nokta şimdi baktığınızda karşınızda aşağıda göleti eskiden derenin geçtiği vadi imiş tam arkanızı dönünce araka taraftaki düzlüğü yani konum olarak mükemmel bir yer seçilmiş bu yığmalara. Ben kendim bizzat çubuk ile baktım resimdeki yığma çevresinden itibaren boşlık veriyor.... Oraya çıkana kadar zaten çok yoruluyorsunuz sevgili adminim şimdi bu yığmalara baktığımızda bu büyk kayalardan evet çevrede var fakat bu yığmaların olduğu parelelde bir tek bu yığmaların kenarında ve üstlerinde var bence bunlarda nişane taşları yığmalar düzleşmeye yüz tutsalar bu taşlar kaybolmaz yani yine yerleri belli eder. İşte resimleri ustam Bunları benim torun çekti pek beceremediğinin farkındayım lakin ben bu teknolojik işlerden fazla anlamam nasıl oldu ise işte bu klavyede iyiyim ne yapalım ustam biz eski zaman işi takılıyoruz Ahhhhhhhh bir genç olsam lal lal lal lal lala lal lala dururmuydum hiç ah bir genç olsam hey. Yani anladınız değilmi sevgili adminim sevgilerEkli dosyayı görüntüle 238930Ekli dosyayı görüntüle 238931İlk resimdeki batı yazan yazının orda ayak izimi var banamı öyle geldi siz yeri gördünüz nedir ordaki doğalmı .