Hayırlı ramazanlar hocam. Alah razı olsun günlerdir beklediğim cevap buydu çok teşekkür ederim. Pulse mi vlf mi barajını geçtim sayenizde. Şimdi iyi bir vlf tercihi yapmakta sıra.Kaya içine saklanan paraları aramak için iyi bir vlf cihaz işinizi fazlası ile görür, kaya içlerine öyle 1 metrelere yada daha üstü derinlerine altın saklama olasılığı yok denecek kadar az şahsende hiç görmedim, kasa tarzı veya benzeri kaya içi saklamaların kapak tarzı kapatmalarının kalınlığı 3, 5 cm aralığında olduğunu gözlemledim buda şu demek iyi bir vlf bu mesafelerden içinde metal bulunan kayayı net algılar ve alınan sinyalin gücü ve sizin sinyal alınan alana birkaç test aşamasından
sonra birşeylerin olup olmadığını rahatlıkla anlayanilmenizi sağlar, burada sadece iyi bir vlf işinizi görür bende yerlilerin hepsinden uzak durmanızı öneririm, cihaz ismi yazmıyorum sizin isteğinize göre arkadaşların yazdığı bütçenize uygun cihazların hepsi lorenz, minelap garrett modelleri, bu cihazlar zaten piyasada kendine yer tutmuştur hayırlı Ramazanlar
Düşündüğüm cihazlardan. Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.Deus 2 kullanan var mi aramızda ?
Simplex tecrübesinden sonra ben de nokta ya ve yerliye tövbeliyim.Legend 9. makinasiydi arkadaşımın. Saha tecrübesi cok fazladır.
Hay böyle makinenin diyerek minelap aldı en son.
Simplexin adini bile duymak istemiyor.
Pulse cihaz bakmanız lazım.Hocam kayada kayalık arazide kaya içine yapılmış saklamaları tespit edebilecek bir cihaz arıyorum ana maksadım bu. İyi bir vlf mi pulse mi?
Onlarca video var.Kaya içine saklanan paraları aramak için iyi bir vlf cihaz işinizi fazlası ile görür, kaya içlerine öyle 1 metrelere yada daha üstü derinlerine altın saklama olasılığı yok denecek kadar az şahsende hiç görmedim, kasa tarzı veya benzeri kaya içi saklamaların kapak tarzı kapatmalarının kalınlığı 3, 5 cm aralığında olduğunu gözlemledim buda şu demek iyi bir vlf bu mesafelerden içinde metal bulunan kayayı net algılar ve alınan sinyalin gücü ve sizin sinyal alınan alana birkaç test aşamasından
sonra birşeylerin olup olmadığını rahatlıkla anlayanilmenizi sağlar, burada sadece iyi bir vlf işinizi görür bende yerlilerin hepsinden uzak durmanızı öneririm, cihaz ismi yazmıyorum sizin isteğinize göre arkadaşların yazdığı bütçenize uygun cihazların hepsi lorenz, minelap garrett modelleri, bu cihazlar zaten piyasada kendine yer tutmuştur hayırlı Ramazanlar