Merhaba deus onerebilirim tek tek icin butceniz varsa pmx gold da onerebilirim hem tek tek hemde derin aramada guzl makinaUstalar orta yollu tektek için 10.000₺ kadar bir makine önerebilir misiniz. Minnettar olurum.
Not: Bunu yazarken deprem oldu ( hafiften abdesti bozduk) ?
Son zamanlarda pmx gold un adını sık sık duymaya başladım.Kullanıcı tarafında oldukça olumlu yorumlar var.Eğer yazılanlar samimiyse,Lorenz ve Minelab gibi markalara kafa tutuyor.Hatta bazı testlerde geçmiş durumda.Mineral eleme yeteneği bu zamana kadar gördüğüm pulseler içinde en başarılısı.Keza derinlikte öyle.Bütçesi yeterli olanlar için alınabilir bir cihaz gibi duruyor.butceniz varsa pmx gold da onerebilirim hem tek tek hemde derin aramada guzl makina
Bende var kardeş yorumuna katılıyorum rahat rahat alın ama tavsiyem 14dd ile isteyin uygun fiyata daha sonra 90cm lik mono başlıkta alın bu set kopar giderSon zamanlarda pmx gold un adını sık sık duymaya başladım.Kullanıcı tarafında oldukça olumlu yorumlar var.Eğer yazılanlar samimiyse,Lorenz ve Minelab gibi markalara kafa tutuyor.Hatta bazı testlerde geçmiş durumda.Mineral eleme yeteneği bu zamana kadar gördüğüm pulseler içinde en başarılısı.Keza derinlikte öyle.Bütçesi yeterli olanlar için alınabilir bir cihaz gibi duruyor.
Öyleyse araziye hiç çıkma jandarma bassa gusül abdestinide bozarsın sen.Ustalar orta yollu tektek için 10.000₺ kadar bir makine önerebilir misiniz. Minnettar olurum.
Not: Bunu yazarken deprem oldu ( hafiften abdesti bozduk) ?