arkadaş en iyi makina minelab relic hawk ,ikiz kardeşi minelab golden hawk,üretimi durduruldu ikisininde,aşırı iş gördükerinden

,nerden biliyosun iyi olduklarını dersen bende ikiside var satılığa vericem yakında ondan

ama hangisini satarım bilmem,ha şaka bir yana sallamıyorum,minelab explorer se,minelab explorer II,minelab relik hawk,xp deus sıfır 28-35 başlıkla,whites m6,whites 6000 di,whites 6000 pro,kimini arada sırada deneme amaclı kullandım,kiminide para lazım oldukca sattım kendim gurbetciyim,maalesef düzgün bi ekip veya arkadaş ortamına denk gelmediğim için şimdilik evimde oturuyorum,hemde gittiği yerde sihir büyü tılsımı ebedi olarak çözcek formüllerimle birlikte,30 yıldır bu konularda kendi capımda devamlı calışmalarım oldu,samsuna yakın ekip veya kişiler varsa kader birliği yapabiliriz,not sigara icenler bu davetime dahil değildir.ha birde malum yerden stinger 2 aldım,şerefsizler kullanılmış dedektörü yeni diye sattılar bana,bunu hollanda,dan land craft alınca anladım,ilk defa sıfır pulse sistem aldıydım,eeeee işte arkadaşlar bu işler baya karmaşık,bir sağlam arkadaş ekip iyi bir dua ve duacınız yoksa boşa uğraşmayın,neyse varsa kendine niyetine temizline güvenen birileri nasipse tanışır görüşürüz.