bravo nicedir söylemek istediğimi dile getirmişsin. Klavyeden, şunu bunu oku demekle olmuyor bu işler. İfrit ile mühürlenmiş bir noktaya kuran ayetleri kar etmez. Şimdi cühela konuşmaya başlar sen nasıl müslümansın diye. Kuran’ın bir harfi hepsini yok eder tarzında. Öyle olmuyor o işler. Mühürlenmiş noktalara sadece cihaz atıp dönseniz dahi 40 gün sizi izlerler. Evet dokunmazlar zarar vermezler ama izleme etkisi 40 gün sürer. Sizi ordan uzaklaştırmak için aklınızla oynarlar bu 40 gün boyunca.Abdestli olmak,belli duaları okumak,Allah a sığındım demek tabii ki olması gereken şeyler,ve birçok faydası var.Ama bir yanlışı düzeltmek istiyorum.Forumda biri cinlerden nasıl korunacağını sorduğunda herkes aynı basmakalıp şeyleri söylüyor.Kusura bakmayın ama bulunduğu yer tılsımlıysa,birkaç dua okumakla olmuyor bu işler.Eğer öyle olsaydı,bu zamana kadar çözülmemiş define kalmazdı.Hocaların bile gidip yamularak döndüğü yerler var.Ben cin tılsım işlerinin hiç hafife alınmayacak,çok ağır sonuçları olan işler olduğunu biliyorum.
Genel olarak söylüyorum.Sözüm meclisten dışarı.Arkadaşın biri geldi buraya dedi ki böyle böyle cin tılsım durumu var ne yapayım? Bizde dedik ki korkma,şu şu duaları oku,içini ferah tut.Peki bu arkadaş bu söylenenlere güvenip çalışma bölgesinde etki altında kalırsa,musallat yerse,başına birşey gelirse burada kendisine telkinde bulunanlar vebal altında kalmaz mı?
Bu tür hassas konularda konuşurken daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum.
Gelelim neden kar etmiyor sorusuna.
Tılsım Kara kitapta yazılan, Kuran’da da geçen “yıldızlı sözler” ile bağlanan bir olay. Ve bu kara kitap bizzat şeytan lanetinin yazdığı öğrettiği bilgilerdir. İfrit, şeytanı babası efendisi olarak gören kafir bir yaratıktır. Ve babasının öğretilerine harfiyen uyar bekçilik eder. Yani altın enerji yayıyor ondan besleniyorlar, tamamen hikaye. Mesele babalarının sözlerini yerine getirmeme korkusu. Peki neden kuran ayetleri kar etmez?
Ateist birinin yüzüne istediğin ayeti oku ve üfle, imana gelir mi?
Ateist birine istediğin kadar kurandan delil getir, Rab Hidayet etmedikçe inanır mı ?
Bu da böyledir. Kaldı ki hala bir çok insanın çözemediği bir durum var. Şeytan gücünü kimden alıyor ?
yapmayın etmeyin! İfrit ile mühürlenmiş bir noktaya insanları yanlış yönlendirmeyin! İnsanların hayatları ile oynamayın !
Tılsımın şartı gereği ne ise, o yapılmadan alamazsınızzzzZ!