dardanos
Önce ban konusuna gelelim. Sitelere giren cıkanların hesabı yok. Kimin ne niyetle geldigide belli degil. Ara ara yönetimlerdede oldugum çok oldu ve tavrına bakıp ban attıgımda çok oldu. Belki yanlış anlayarak banladıgımda olmuştur.
Yada yine beni bilen bilir o günkü ruh halimle içimden geceni tak diye yazarım halbuki kurallara terstir ve tutar ban atarlar, bak ben her yerde yazar cizerdim yer siteyide bilirim dedigin gibi. Ancak kürkcü dükkanımız burasıdır. Burda yazdıgım özel adlettigim şeyleride başka yerde yazmam. Dargınlık olur suçlu olursun yada suçsuz her şey zamanla gecer gider kalp kırmaya degmez üç günlük dünya yapım geregide kırdıgım olur.
Yine Ban meselesine diger sitelere gelecek olursak bir sitede hala banlıyım belki girip bakmıyorum belki. Adamlar geldi özelden yazdı cizdiler bize vizyon lazım yeni bir yüz illa gel diye o günlerde dagılmışlardı. Bizim bursa eski Adminlerden biride git burayıda bırakma deyince gittim. Sitenin başına araziye hiç gitmeyen bir dal kavugu koymuşlar her yazılana özelden dönüp niye öyle yazdın ben işaretin anlamını internetten okudum felan diye tepki verince aramızda husumet cıktı tutu bana ban attı. Sonrasında Sitenin sahibi yine döndü sebeb ne diye ben anlatmadım sadece orda olamam dedim. Çünkü ben sadece bilen biri degil aynı zamanda arayış içinde olan biriyim sizden bana hayır yok deyip konuyu kapadım. Demem o ki klavye definecilerinin senin ne yazdıgını anlamalamaları mümkün degil. Nerde ban yedin bilmem ama boş ver gitsin burası inan digerlerinden çok ilerde, bu site ilk kuruldugunda sinek avlıyor diye gülen adamlar gün geldi fitne fesat cıkarıp adam caldılar halada belki öyle.
Uzun yazmışşın işaretlerin ebatı hakkındaki yazın evet dogru ebat küçükse iyidir. Hayvansa bu aynı boyut daha makbuldur, çok büyüksede es gecilecek gibi degildir. Uzun mesele buda.
Diger degindigin şey evet işaretsiz defineler çok bir nişan baz alınıp yada insanın görüp gözetecegi yer yani sahibinin
tüm bunları ara ara aklımız yettigi kadar yazıyoruz. Boş ver kafanı takma kim ne diyor kim ne demiyor. Bildigini yaz sen kaideye alan okur olmazsa okumaz yazılanı okumak bile nasip işi. Yönetim rütbe diyorsun ya Allah yardım etsin onlara ))) zor iş ))) yönetimde olsan senin gibi adamlar yapamaz çünkü daha dikkat edeceksin kendine kendin için degil üyeler için olacaksın orda sorumluluk var. Halbuki daha hürsün bu halde. Zaten öyle bir şey düşünmediginide yazmışsın.j
ka
Bu sitede 12 kişiydik kimler geldi kimler gecti. Ama şu an süper bir ara akraba şirketine dönmüştü kimi dayıoglu kimi teyze oglu şükür rayına oturdu. Verilen onca emek gece gündüz zay olmadı.