Öncelikle herkese selamlar iyi forumlar arkadaşlar, benim kendi nacizane düşüncelerim bunlar hurafe ve safsatadan başka birşey değildir ben hiç bir üç harflinin toprak altındaki birşeyi sahiplendiğini düşünmüyorum ve inanmıyorum, yok efendim malı burda gösteriyodu kazdık şu tarafa kaymış yok efendim yüklü malı almak için kurban vermek gerekir yok işte burda papaz büyüsü var sana kazma vurdurmaz, kazarken tuhaf sesler duyarlar bu insanlarımızın bilinç altına yerleşmiş bir olgudur, yukarıda yazılan yazılarda anladığım kadarıyla büyük mallarda olurmuş, yav arkadaşım türkiyede o kadar büyük hazine çıktı ortaya Elmalı sikkeleri gibi ve benzeri çok sayıda hatırı sayılı defineler çıkartıldı bu memleketten neden onlarda yoktu, sizler hiç duydunuzmu yurt dışındaki çıkan hazinelerin böyle birşeyle karşılaşıldıgını mesela tek örnek benim gözümde paha biçilemeyen Mısır firavunu Tutankhamunun hazinesinde böle şeyler duydunuzmu, sadece bizim memleketimizdemi oluyor böle şeyler arkadaşlar lütfen biraz mantıkla yola çıkalım kimseyi eleştirmiyorum ama benim düşüncem bu yöndedir saygılar iyi forumlar.