Eyvallah ustam bu tavsiyenizi dikkate alacam insallah eksik olmayin sagolun
Daha yeni oldugum icin bu pirinc cubuklari deneyeyim diyorum biraz arkadasta kullandigindan daha cabuk alisirim diye dusunuyorum .
Sizide bilgili gorunce pirinc cubuk hakkinda bosluk konusunda bilgi almak istedim.
Suan elimizdeki cubukla vereceginiz nacizane bi kac tavsiyesiniz varmidir peki bosluk hususunda ?
2m ye 4 m bi oda cikardi arkadas 4.5 m
Dedigine gore altin var . Cubugun biri deli gibi dairesek olarak donuyordu mal var dedigi yerde ilgimi cekti
Cubugun ilgimi cekme nedeni ise ben surfer baglantili tespit ettigim yerde teyit calismasina basladim . Cubuguda bi deneyelim bakalim dedik 1 m kuzeyinde sapmayla benim algiladigim olculeri cizdi ve mal olan yerin izasinida ayni verdi tesaduf mu acaba diye dusundum acikcasi
Kardasim,
Mesafe yakinsa, acin bakin.
Cubuk ve surferin teyidini yapmis olursunuz.
Benim dusuncem burada birsey yok.
Var olan sadece asagidan gecen su.
Bu suyun derinligi de 8-10 metreden az degildir. Yani sizin ön işlem yapmaniza engel olmaz.
Pirincle bosluk bakarken sag elinizde icinde hava olan pinpon topu gibi birsey olsun. Faydasi coktur.
Ayrica bu olculerin birbirine yakin cubuk ve surfer ile uyusmasi, cubuga ZİHNEN hakimiyet de olabilir. Bu nedenle cubukla bakarken, zihniniz baska yerde olsun, baska seyler dusununuz..