BulursamKader25
Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Selamün Aleyküm Kardaşlarım,
Hava çok soğuktu. Ne işaretleri temizleyebildim ne de yeterli sindire sindire resimleyebildim.
Şarjım da azdı cep telefonumun. Maalesef Fotoğraf Makinam da yanımda değildi.
Dedim; yine faydası olabilir. Hiç değilse sadece işareti çekip 1 adet resim yükleyenlerin konusundan daha iyi olur.
Kardaşlarım,
Baştan söyleyeyim; bunlar kesinlikle tarladan toplanan taşlar değil.
Bu ihtimali bir kenara atarak bakalım resimlere.
Aynı sistemle yapılan mezarlar var. Elbette ufak tefek farklılıklar var. Misal, bayan mezarlarının yığması daha büyük.
Bayan mezarlarının hepsinde üçgen işaretini bir kenara yapmışlar.
İşin enterasan tarafı: Bir çok sunak, 2 kişinin kaldırabileceği köksüz kayalara da yapılmış. Hatta bu gibi olup da yanında mezar odası olanlar bile var.
Bu alanda 3 uygarlık yaşamış: Hitit-Roma ve Bizans. Başka kayıtlara rastlayamadım.
Resimlerin üzerlerine de bazı açıklamalar yazdım.
Bu yazdıklarımla birlikte konuyu değerlendirmeniz istirham ederim.
Daha önce böyle bir alanda tecrübe kazanmış kardaşlarımız varsa, tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.
40 dan fazla resim var. Becerebilirsem hepsini birden, beceremezsem 10 ar 10 ar yükleyeceğim inşallah.
Resimlerin hepsi aynı alanda. Ben yaklaşık 500 metrekare bir alanın içindekileri resimledim.
Yığmayı resimlerken zaten diğer yığmalarda resimde gözükecek.
Ekli dosyayı görüntüle 171279
Ekli dosyayı görüntüle 171282
Ekli dosyayı görüntüle 171283
Ekli dosyayı görüntüle 171284
Ekli dosyayı görüntüle 171285
Ekli dosyayı görüntüle 171286
Ekli dosyayı görüntüle 171287
Ekli dosyayı görüntüle 171288
Ekli dosyayı görüntüle 171289
Ekli dosyayı görüntüle 171290
Kalan resimleri 10 ar 10 ar alt sayfalara yükleyeceğim. Lütfen bitene kadar yazmazsanız konu bütünlüğü sağlanmış olur.
Hava çok soğuktu. Ne işaretleri temizleyebildim ne de yeterli sindire sindire resimleyebildim.
Şarjım da azdı cep telefonumun. Maalesef Fotoğraf Makinam da yanımda değildi.
Dedim; yine faydası olabilir. Hiç değilse sadece işareti çekip 1 adet resim yükleyenlerin konusundan daha iyi olur.
Kardaşlarım,
Baştan söyleyeyim; bunlar kesinlikle tarladan toplanan taşlar değil.
Bu ihtimali bir kenara atarak bakalım resimlere.
Aynı sistemle yapılan mezarlar var. Elbette ufak tefek farklılıklar var. Misal, bayan mezarlarının yığması daha büyük.
Bayan mezarlarının hepsinde üçgen işaretini bir kenara yapmışlar.
İşin enterasan tarafı: Bir çok sunak, 2 kişinin kaldırabileceği köksüz kayalara da yapılmış. Hatta bu gibi olup da yanında mezar odası olanlar bile var.
Bu alanda 3 uygarlık yaşamış: Hitit-Roma ve Bizans. Başka kayıtlara rastlayamadım.
Resimlerin üzerlerine de bazı açıklamalar yazdım.
Bu yazdıklarımla birlikte konuyu değerlendirmeniz istirham ederim.
Daha önce böyle bir alanda tecrübe kazanmış kardaşlarımız varsa, tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.
40 dan fazla resim var. Becerebilirsem hepsini birden, beceremezsem 10 ar 10 ar yükleyeceğim inşallah.
Resimlerin hepsi aynı alanda. Ben yaklaşık 500 metrekare bir alanın içindekileri resimledim.
Yığmayı resimlerken zaten diğer yığmalarda resimde gözükecek.
Ekli dosyayı görüntüle 171279
Ekli dosyayı görüntüle 171282
Ekli dosyayı görüntüle 171283
Ekli dosyayı görüntüle 171284
Ekli dosyayı görüntüle 171285
Ekli dosyayı görüntüle 171286
Ekli dosyayı görüntüle 171287
Ekli dosyayı görüntüle 171288
Ekli dosyayı görüntüle 171289
Ekli dosyayı görüntüle 171290
Kalan resimleri 10 ar 10 ar alt sayfalara yükleyeceğim. Lütfen bitene kadar yazmazsanız konu bütünlüğü sağlanmış olur.