@
Sedegor ustam, keşke bu kadar cihaz bollugunda itibar edilecek, güvenip alınacak Valf veya plus bir cihaz olaydı kullanaydik, şöyle 2 mt veya en fazla 3 mt, ne yazıkki yok İşte, peki bunlar bu piyasadaki cihazlar ne işe yarar, 20 cm 50 cm sil süpür çöpçülük tektekçilik bunun adı, o da bir şans, peki yanında o kadar malzeme o kadar ağırlık o kadar eziyet ne için, belki şansına bir veya birkaç tane bulursun, biraz daha şanslı isen belki seri bulursun,
Bu kadar parayı insanlar şans icinmi veriyor, eee artık ya kuş değecek taşa, yada taş değecek kuşa, peki cihaz firmalarının bu kadar reklamı, hepsi yalancı o zaman, hani 2-3 mt yi boşver adam ilan vermiş 5 mt 8 mt 12 mt, çüş ulan çüş diyecek biri neden çıkmaz acaba, neden bu işte tecrübeli birileri çıkıpta demiyor, ulan geri Zekalılar sizin kandırdıklarınız bu vatanın insanları, kimi kardeşim kimi arkadaşım, kimi akrabam, bugün ona yarın bana diye neden kimse düşünmez, ancak çok bilmisler çıkarlar dalga geçerler, günlük mesajı doldurup ileriki tarihte rütbe almayı hayal ederler, hani bu derinlikte devrim yapan cihazlarınız hani bunlar nerde diye kimse sormaz, amaaaaan bana ne, bugün benim Karnım doysun, bugün benim cebim dolsun kimin ne hali varsa görsün, işte böyle bir insan düşüncesi bu zamanda hayvanda bile yok bu nefissizlik, bu üstün insan kendine nasıl yakıştırıyor,
bu işin yıllardır eziyetini çeken, aletini cihazını bilen tecrübeli ustalarim kardeşlerim, sizden ricam üç kuruşluk menfaat uğruna burdaki kardeslerinizin mağdur edilmemesi için gerekli bütün malzemeleri araştırın inceleyin, gerekirse deyin şu cihaz iyi, şu orta, şu beş kuruş etmez, ve yine gerekirse site veya sitede yetkili birileri firmalarla irtibata geçsin güvendiği malzemenin cihazın fiyatı üzerine kendi komisyonunuda karinida bıraksın üyeye göndersin, işte site için helal bir gelir kaynağı, olmaz demeyin, helalinden nasılsa, olmayan neki,
mayhem ustam benim cihaz bilgim ve birazda cebimde sermayem olsa yapılacak en güzel iş kolu, üyelerin kardeşlerimizin mağdur edilmemesi için bir mücadele işte.