@ragıp ustam @GERMO. Ustamızın abimizin yaptığı paylaşıma cevap yazacaktım lakin benden önce davrandınız. Eğer bu sitede yalancı dolancı hileci sahtekar yiğit olmayan sözündü durmayan her kim varsa ismini cismini açık yüreklilikle yazmalıydı. Kaldiki bu paylaşımı okuyan her bir çubuk kullancısı çubuk ustası üzerine alınacaktır.
Ayrıca yılardır millete işe yaramayan çubuk satıp ahını alanlar çokmu dürüst insanlar. Argeci dediği şahsın star trek diye ne olduğu beli olmayan programı millete nasıl sattığını çok iyi biliyorum.
@GERMO ustam burada acitasyon mu var, gerçek mi,hayal ürünümü ayıklamaya çalışıyoruz, deve altında pirede aradığı yok kimsenin, sadece cevap arıyoruz.
Tam olarak cevap aradığımız soru bu;
he taam diyenlerde ya dolandirici taklaci cikti, yada yalanci cikti,
Bunlar bu sitedemi,
Kurbanim,
Dun gece bu yaziniza uzun bir cevap yazip uyumaya gitmistim. Simdi baktim yazdiklarimi goremedim. Demek ki islem tamamlanmadan siteden cikmisim.
1-TEKLİ CUBUK KULLANİMİ:
Bu zamana kadar tekli Çubuklu alakalı hiçbir yazı yazmadım mevcut Çubuk konularında da bahsetmedim diye hatırlıyorum Sebebine gelince tekli Çubuk çubuk işinde ustalarin deneyeceği ve yapacağı bir üst versiyon işidir.
ikili Çubuk'ta başarılı olamayan veya %100 başarılı olamayan bir çubukçu'nun tek Çubuk'ta başarılı olma oranı çok düşük kalır işinde uzman olmayan Çubukçunun, sadece Kaya içlerine oyulan oda ve yerlerin tespitinde başarılı olma yüzdesi biraz artar.
Tek çubuk derken aslında yine iki Çubuk kullanılır sol eldeki Çubuk kol uzatılarak boşluk içinde tutulur sağ eldeki Çubuk ile odanın içinden duvarın kenarından ilerlenerek odanın şekli çıkartılır.
Bu işte asıl sıkıntı Kaya içine oyulan odanın üstünde bulunan toprakta kafa büyüklüğünde taşların olmasıdır tek çubuk böyle bir taşa denk geldiğinde yön değiştirir Dolayısıyla çizilen alan O da olmaktan çıkar şayet bu Kaya içine yapılan odanın üzerinde bulunan toprak kısımda kafa büyüklüğünde taş yok ise Çubuk işinde Acemi olan birisi de başarıya ulaşabilir çift Çubuk ta bu Kayalar rahatlıkla tespit edilir.
Tek çubukla tespit işi hassas bir mesele olduğu için bu zamana kadar bahsetmeye gerek duymamıştım tek çubukla çalışmak isteyen yukarıda anlattığım şekilde arazide antremanlar yapıp kendisini test edebilir tekrar hatırlatmak istiyorum tek çubuk ikili çubuğum bir üst versiyonudur ikili Çubuk'ta başarıyı %100 yakalayamayana tavsiye edeceğimiz bir yöntem değildir. Cok tecrube ister.
2- CİHAZ MESELESİ:
Cihaz talebinde haklısın kurbanım keşke hepimizin elinde boşluk ve değerli tespitinde güzel neticeler verebilen cihazlarımız olabilse.
Allah Celle Celalühü şahit bende cihaz yok Olsaydı Size gönderirdim veyahut gelir müsait bir zamanda tespitleri yapar giderdim.
şu an dahil olmak üzere benim için en kıymetli cihaz hala %100 netice Alamazsan da Çubuklardir. Araziye çıktığımda bu çubuklar hem boşluk tespiti hem de Metal tespitinde Şu an için bana yeterli gelmektedir Ben herkes gibi arazi çalışmamda maalesef altın sinyali alamıyorum şayet bir yerde hakiki altın sinyalini alırsam biiznillah o sinyalin tepesine bineceğimi düşünüyorum bununla alakalı önümüzdeki günlerde bir çalışmam olursa bazı yerleri sansürlemek üzere görsel bir sunum yapmak niyetindeyim inşallah Bu sunumu yapmayı Allahu Teala bana nasip eder.
Aliömer ustam insanlar şeytan olmuş şeytan bizim yanımızda melek kalır sağlıcaHer şeyden önce yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ağzsağlıcakla n yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Bizimkide o misal. Bizat geliştirmiş olduğum bir sistem ile yüzde yüze yakın sonuç alınabiliniyor. farklı kullanıcılar elinde bir kaç m sapma yapabilir fakat iyi bir çubuk kullanıcısı çoğunlukla net noktalama yapacak. Ne yaziki yılarca verdiğiniz bir emeğin üzerine başkaları çok rahat bir şekilde konabiliyor. Bunu defalarca gördüm. Kaldıki harddisk olayını daha yıllar önce denemiş sonuçlarını görmüşüz. ikizceli ustamızı muhakak duyan olmuştur. Ustamız bizat bu duruma şahit neler oldu neler bitti biliyor.
En son bir şahıs çubuk konusunda benden yardım istedi. Maddi durumunu sıkıntılarını anlattı özürlü maaşıyla geçindiğini belirti. Kısmen olsada insanlık adına bir şeyler anlattım arada 1 ay geçmeden aynı vatandaş bir sayfa açtı ve başladı çubuk satışı yapmaya. Bu ve buna benzer çok tiksindirici şeyle karşılaştım. Hal böyle olunca insan güvenini yitiryor. Bir zaman bize ustam diye hitap edip düğme ilikleyenlerin şimdilerde nasıl keyif çatığınıda görüyoruz. Size soruyorum ustalarım kardeşlerim abilerim siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Bunuda belirteyim elinizdeki sistem yüzde yüz iş yapsa bile doğru yerde arama yapmadığınız sürece sonuç yine hüsrandır. Bu gece bir dostumdan aldığın bir duyum neticesinde böyle bir yazı yazma gereği duydum. Allah herkese gönlüne göre versin
Ustam, Abim sende bizim için değerlisin. Siteye renk katan sevilen sayılan bir büyüğümüzsün. Burada art niyet aramıyoruz sadece senin böyle bir yorum yapman kafalarımızda soru işareti bıraktı. her bir çubukçu arkadaş acaba benmi diye düşünür. Şimdi biz böyle kişilikler yoktur demiyoruz şayet varsa içimizde böyle birileri isimleri açıklanır herkes hem tanımış olur hemde kimse üzerine alınmaz olur. Birde şunu söylemek istiyorum tespit etmiş olduğunuz yerde Değerli sinyali aldığınızı yazmıştınız. Egerki selimin veya kalhiyunun çabuklarıyla tespiti yaptıysanızAliömer ustam burda yorum yapan usta ve kardeşlerim kıymetli ve degerliler benim için, lütfen ustam yorum yapan kardeşlerim üzerinize alinmayin uçmuş kardeşim geçen yıl küçük bir kalp kırıklığı oldu fakat o zaman yazdım sana hakkım helaldir sende helal Et diye, neyse kusura bakmayın artık birşey yazmam, demekki boşa yazıp çiziyorum, Allah cc razı olsun.
Ustam malesef biz insanlar iyi niyeti suistimal ediyoruz. Dikat ederseniz çubuk satıcıların hemen hepsinin ağzında Allah kelamı hiç eksilmez. Birde çubuk çekerken besmeleyle başlarlar. Nede olsa bizim insanımız dinine düşkün en basitinden güzel bir satış tekniği. Allahtan korkan bir kul iş yapamayan bir çubuğu binlerce liraya satarmı. Tabi alan razı satan razı bizimkiside boşuna nefes tüketmek.Aliömer ustam insanlar şeytan olmuş şeytan bizim yanımızda melek kalır sağlıca
Kalın
Beş para etmez cihaz için deymez elimde bir cihaz vardı Yapışan bırakmıyordu bazen görüşürüz ararlar cihaz yok ama bakiyim nedir ne değildir bilgi paylaşımı olsun mantığında daha geri dönüş olmuyor . Anladın Ya bırakın artık şu cihaz işlerini tek tek yapicam civi tek para hurda toplarım diyorsanda git al bir tane dolaş dağ tepe . bak parayı cihazdı suydu buydu bulmaz eğer orda para varsa o seni bulur . İmkanın yoksa tespitleri yap yerler dursun alınca cihaz bakarsın Bak bakalım kaçindan cikicak .