erhanbahadır
Aktif Üye
tamam üstadım hayırlı ramazanlar şimdidenAynen ben yakında gideceğim ihsallaha detayi güncellerim konuyu
tamam üstadım hayırlı ramazanlar şimdidenAynen ben yakında gideceğim ihsallaha detayi güncellerim konuyu
Hayırlı Ramazanlar. ?tamam üstadım hayırlı ramazanlar şimdiden
Görüşüne saygı duyarım Ustad Varolasın ?İlginç bir şekilde 6 fotoğrafta doğallık ve işçilik konusunda iki tarafada eşit şekilde yakın ben bunu bölgenin bu yönlerden fakir olduğu şeklinde algıladım yani fotoları çeken arkadaş elinden gelen herseyi yapmış ama pek ekmek çıkacak yerlere benzemiyor
Selamün aleyküm ustalarBilgi verirseniz sevinirim Doğa Sever ?
Bilgi verirseniz sevinirim Doğa Sever ?
Küp parçasi buldum ne yazık sadece sapı ustalarım ?Selamün aleyküm ustalar
Bölgenin çevresi üçgen kesim kaya kayalık bölgede yatak yada oturak yerinde büyük oyuklar çevresinde şelale ikinci Bir dere var bu yerin 50 metre arkasında Bir çok yatak benzeri trajlanmis kaya var iki tane küveyt gibi oyuk var merdiven var oyuga çıkmaya dereden çok eski yaşantı yeri trak Lara ait olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir Ustalarim Saygılarımla Doğa Sever ?
Doğa severden bı tarihi yapının ormanda gizli halı foruma hediyem olsun ?Bilgi verirseniz sevinirim Doğa Sever ?
İkinci fotonun çevresi ustam Saygılarımla @bozoklu2. fotodaki hariç diğerleri doğal. oranın geniş açılı fotolarını yükleyin
@Gönül_Eri UstamSelamün aleyküm ustalar
Bölgenin çevresi üçgen kesim kaya kayalık bölgede yatak yada oturak yerinde büyük oyuklar çevresinde şelale ikinci Bir dere var bu yerin 50 metre arkasında Bir çok yatak benzeri trajlanmis kaya var iki tane küveyt gibi oyuk var merdiven var oyuga çıkmaya dereden çok eski yaşantı yeri trak Lara ait olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir Ustalarim Saygılarımla Doğa Sever ?